DOLAR
32,5963
EURO
34,8549
ALTIN
2.496,68
BIST
9.633,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

BAŞARIYA KİLİTLENEN JUDOCULAR DUR DURAK BİLMİYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları 2016 yılı faaliyet programında yer alan Okullararası Küçükler Judo Grup müsabakaları 16-17 Nisan 2016 tarihleri arasında Karabük’te gerçekleştirildi. İki gün çekişmeli maçlara sahne olan müsabakalarda 12 İlden yaklaşık olarak 200 sporcu mücadele etti.

Judo takımımız Bilecik ili olarak 4 sporcu ile müsabakalara katılarak, İlimizi en güzel şekilde temsil etmişlerdir. 50kg.da Yusuf Yıldız Okullararası Küçükler kategorisinde Grup 3’üncüsü olarak Bilecik’imizin gururu olmuştur.

Çalışmalarına büyük bir titizlikle devam eden Yusuf Yıldız aldığı bu önemli derece sayesinde 5-7 Mayıs 2016 tarihinde Niğde İlinde düzenlenecek olan Okullar Arası Judo Türkiye Şampiyonası finallerinde İlimizi temsil etmeye hak kazanmıştır.

Başarılı sporcuyu ve Antrenörü Serkan Can’ı makamında kabul eden Spor İl Müdürü Yıldız,

‘‘Judo, İlimizde son zamanlarda büyük hamleler yaparak kısa sürede gençlerimizin ilgi odağı haline gelmiş, her geçen gün güçlenerek daha sağlam adımlarla başarı çıtasını yükseltmeye devam eden bir branşımızdır.

Sporcumuz Yusuf Yıldız’ı ve Antrenör’ü Serkan Can’ı can-ı gönülden tebrik ediyor, 5-7 Nisan 2016 tarihleri arasında Niğde İlinde düzenlenecek olan Okullar Arası Judo Türkiye Şampiyonası Finallerinde başarılar diliyorum’’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.