DOLAR
32,3656
EURO
35,1270
ALTIN
2.324,44
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

”BARINAKTA NELER OLUYOR” başlıklı habere ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

BİLECİK BELEDİYESİ’NDEN YAZILI AÇIKLAMA

Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından, 29.06.2015 tarihinde yerel bir gazetede çıkan ”BARINAKTA NELER OLUYOR” başlıklı habere ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’miz, yıllardır şehrimizdeki gerek sokak hayvanları gerekse sahipli hayvanlar olmak üzere gerekli tüm tedavi ve bakım işlemlerini başarı ile yürütmektedir. Hayvanların korunması ve hayvan haklarına gerekli hassasiyeti, yaptığı güzel çalışmalarla şu ana kadar gösteren Bilecik Belediyesi, bu anlamda üzerine düşen görevleri bundan sonra da yapacaktır.

Belediyemize ait Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde 3 adet yavru sokak köpekleri 28.06.2015 tarihlerinde saat 18:30 – 19:30 saatleri arasında boyunlarından iğne vurularak öldürüldüğü tespit edilmiştir. Belediye başkanlığımızda görevli veretiner hekim Nedret AVCI ve görevli personel tarafından fotoğraflamak suretiyle kayıt altına alınarak, tutanak düzenlenmiştir. Ayrıca, Belediye Başkanlığımıza ait Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne izinsiz girilerek 3 adet yavru sokak köpeğini işkence çektirilerek süretiyle vahşice ölümlerine neden olan kimliği belirsiz şahıs veya şahıslar hakkında Adli makamlara suç duyurusunda bulunulmuştur.

Kurumumuz olarak yapılan bu üzüntü verici olayı kınıyor, Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Belediye Başkanlığı olarak suçluların bulunması yönünde gerekli tüm girişimlerde bulunulacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

BELEDİYE LOGO copy copy

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.