DOLAR
32,4937
EURO
34,7446
ALTIN
2.422,24
BIST
9.673,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

BAKANLIKLARA BİLECİK ÇIKARTMASI

BAKANLIKLARA BİLECİK ÇIKARTMASI

 

Bilecik AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR, 22. 23. Ve 24. Dönem Bilecik AK Parti Milletvekili Dr. Fahrettin POYRAZ ile birlikte, Bilecik AK Parti Teşkilatı ve Belediye Başkanları Ankara çıkartması yaptı. Ankara’da göreve yeni atanan 2 Bakanı ziyaret eden heyet Bilecik’in sorunlarını ve projeleri dile getirerek fikir alışverişinde bulundu.

Bilecik AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR, 23. Ve 24. Dönem Bilecik AK Parti Milletvekili Dr. Fahrettin POYRAZ, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret KARABIYIK, Bilecik Beleidye Başkanı Selim YAĞCI, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Osmaneli Belediye Başkanı Münür ŞAHİN, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa YAMAN, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet DUYMUŞ, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer YALÇIN ve Dodurga Belediye Başkanı Selim TUNA’nın katıldığı Ankara ziyaretlerinde ilk olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet ÖZHASEKİ ziyaret edildi. Heyet Bakan ÖZHASEKİ’ye  görevinin hayırlı ve uğurlu olması dileklerini ileterek görevinde başarılar diledi. Burada ayrıca Bakan ÖZHASEKİ ile bilgi alış verişinde bulunan heyet Bilecik ili ile ilgili bilgi aktararak sorunlar ve projeler hakkında da bilgi verdi. Ardından Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet CEYHAN ile görüşen heyet Bakan Yardımcısı CEYHAN’a da Bilecik ve ilçelerinin sorunları ve projelerini iletti. Bilecik Heyeti Ankara ziyaretlerinde son olarak Bilecik’li hemşehrimiz Kültür ve Turizm Bakanı Nabi AVCI’yı ziyaret etti. Burada da Bakan AVCI’ya yeni görevinde başarılar dileyen heyet daha önce Milli Eğitim Bakanı görevinde iken Bilecik’e yaptığı katkı ve destekler için teşekkür etti. Burada Bakan AVCI ile Bilecik ve ilçelerinde yapılabilecek turizmle ilgili projeler hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Ziyaretlerin sonunda Ankara’da yapılan görüşmeler hakkında bilgi veren Başkan BAKICI “AK Parti Bilecik Milletvekilimiz Halil ELDEMİR ve ilimiz Belediye Başkanları ile Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Mehmet ÖZHASEKİ Bey’i ziyaret ettik. Sayın Bakanımızdan ilçemize yapmayı planladığımız projelerle ilgili destek istedik. İlçemiz projelerine göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı Bakanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcımız Mehmet CEYHAN Bey’e ilimiz ve ilçemiz sorunları ve projelerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi AVCI’yı ziyaretleri ile ilgili olarak da “Bakanımız her zaman ki gibi memleketine özel ilgi gösterdi” diyerek Bakan AVCI’ya göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.

Bşk- Bakan Ziyaretleri 6 Bşk- Bakan Ziyaretleri 1 Bşk- Bakan Ziyaretleri 2 Bşk- Bakan Ziyaretleri 3 Bşk- Bakan Ziyaretleri 4

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.