DOLAR
32,5886
EURO
35,0441
ALTIN
2.459,83
BIST
9.861,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BAKANIMIZI MÜJDELERİYLE ŞEHRİMİZDE AĞIRLADIK

Bilecik’e ziyareti kapsamında Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Bilecik’e her açıdan önem verdiklerini belirterek, ”Orman ve Su İşleri Bakanlığı, her zaman Bilecik’in hizmetkarıdır” dedi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı ve birim müdürleri tarafından Belediye Bahçesinde çiçeklerle karşılanan Bakan Eroğlu, ziyaretinde, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı 3. dönem belediye başkanlığı görevine seçildiği için tebrik etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı ziyarette, Sayın Veysel Eroğlu’yu bediyemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, şunları söyledi:

”Sayın bakanımız o kadar güzel işler gerçekleştiriyor ki gerçekten bunları biz söylemeden istemeden, kendisi tüm arzularımızı yerine getiriyor. Onun için Belediye Başkanı olarak şu ana kadar bizlere, şehrimize  yaptığı desteklerden dolayı bakanımıza teşekkür ediyorum. Bizler de hükümetimizin ve yetkililerinin bu samimi ve gayretli çalışmalarından aldığımız güç ile şehrimiz için çalışıyoruz. Zaten Bilecik Belediyesi’nin sloganında olduğu gibi, ”Hep birlikte daha iyiye daha güzele” anlayışıyla çalışıyoruz. Sayın Başbakanımızın riyasetlerinde, sizlerle birlikte memleketimizin imarı ve ihyası için çalışıyoruz.”

”BELEDİYE BAŞKANIMIZI YAPTIĞI BAŞARILI ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM”

Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın ekibiyle birlikte çok güzel çalışmalar gerçekleştirdiğini dile getiren Bakan Eroğlu, şunları söyledi:

”Ben de bu güzel diyarı ziyaret etmekten dolayı gerçekten büyük mutluluk duydum. Gerçekten belediye başkanımız çok çalışkan. Belediye meclis üyeleriyle birlikte burada muhteşem yatırımlar yapmışlar. İçme suyu olsun, kanalizasyon, alt yapı çalışmaları, doğalgaz gibi örnek çalışmalar yapmış. Kendilerini, meclis üyelerini ve bütün ekibini gönülden kutluyorum.  Biz de tabi ki bu anlamda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız.” dedi.

BİLECİK’E HER AÇIDAN ÖNEM VERİYORUZ”

Bakanlık olarak, Bilecik’e büyük önem verdiklerini ve bu yıl Bilecik’e hizmette çığır açacaklarını ifade eden Bakan Eroğlu, şöyle devam etti:

”Projelerimiz kapsamında hemen bugün, Bilecik’te bulunan Karasu Vadisinin ıslahı için gerekli yerlere talimatı verdim. Burası için 1 milyon liralık ödenek aktardık. Başka bir yerden bunu aktardık. Bunun yanında göletler inşaa ediyoruz. Bir diğer müjdemiz de buranın özellikle gelecekte içme suyu sıkıntısının olmaması için bir plan yapacaklar. Şu anda suyumuz var ama 10 yıl sonra 20 yıl sonra ne olacak bunu bilemeyiz. Onun için şimdiden bunun çalışmasını yapıyoruz. Bunun dışında şehrin güzelleşmesi için sayın başkanımızın isteklerini yerine getiriyoruz. Ayrıca şehrimize yurt içi turistlerin sayısını arttırmak için bu bölgeye çeşitli tabiat parkları, mesire alanları yapacağız. Böylece buralarını çok daha iyi durumda olan turizm şehri yapacağız. Bunun yanında Harmankaya kanyonu ile ilgili çalışmalar tamamlandı. Bilecik için daha önce verdiğimiz 30 müjdenin bugün itibariyle 17 tanesini gerçekleştirdik. Geriye kalanları ise yıl sonu veya önümüzdeki yılın mart ayına kadar bitireceğiz.Ben başkanımızı aynı zamanda tebrik ediyorum yeni dönemde tekrar seçildiği için. Dolayısıyla biz Bilecik’e her açıdan önem veriyoruz. Orman ve Su İşleri Bakanlığı her zaman Bilecik’in hizmetkarıdır.”

Konuşmaların ardından Bakan Eroğlu, Başkan Selim Yağcı’ya yeni dönemde tekrar seçilmesinin anısına hediye taktim etti. Başkan Selim Yağcı da Bakan Eroğlu’na süslemeli toprak vazo ve üzerinde Osmanlı armasıyla, Şeyh Edabalı’nın; ”İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın” sözünün bulunduğu bir duvar saati hediye etti.

DSC_1840 DSC_1842 DSC_1927 DSC_1946 DSC_1949 DSC_1952

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.