DOLAR
32,3397
EURO
35,1175
ALTIN
2.311,98
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BAKAN YARDIMCISI HALİL ELDEMİR MEMLEKETİ BİLECİK’TE

BAKAN YARDIMCISI HALİL ELDEMİR MEMLEKETİ BİLECİK’TE

Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, çalışmaları kapsamında Memleketi Bilecik’i ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Gazi’nin babası ve Kayı Boyu Aşireti’nin lideri Ertuğrul Gazi’nin Söğüt’te bulunan türbesini ziyaret eden Bakan Yardımcımız Eldemir daha sonra Orhangazi Camisinde Cuma namazını kıldı.

Şeyh Edebali Türbesini ziyaret ederek, dua eden Bakan Yardımcımız Halil Eldemir ve beraberindekiler, daha sonra Belediye Başkanı Nihat Can’ı makamında ziyaret etti.

Milletvekilimiz Selim Yağcı, İl Başkanı Fikret Karabıyık, ilçe ve belde belediye başkanları ile parti teşkilatı üyelerinin olduğu ziyaret dolayısıyla Bakan Yardımcımıza teşekkür eden Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Devlet ve hükümet büyüklerinin katkıları ile Bilecik için güzel hizmetler gerçekleştirme gayretinde olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Bildiğiniz gibi Bilecik’te hizmetlere vekilimizin bıraktığı şekilde bayrağı teslim aldık. İnşallah daha üst noktalara taşımak için mücadelemizi yapıyoruz. Tabi bu noktada ben şanslı hissediyorum kendimi. En azından bir bakanımız var. Milletvekilimiz ve sizler olmak üzere hep kendimizi iyi hissederiz. Ben teşriflerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum, onur verdiniz, şeref verdiniz. Her zaman bekleriz inşallah. Yatırımlarınızla dönün” dedi.

Bakan Yardımcısı Eldemir ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Burada hepimizin maksadı yerel yönetim de olsa, genel yönetim de olsa siyaset de olsa, memuriyet de olsa adı hiç önemli değil bir amacımız var. Milletimize hizmet etmiş olmak. Unvanların hepsinin gelip geçici olduğunu görüyoruz. Ben vekil olduğum zaman bu koltukta sayın vekilimiz oturuyordu o zaman belediye başkanımızdı. Şimdi halef selef bir aradalar. Biz halef selef bir aradayız. İşte bu noktada önemli olan da şu; bu gök kubbede hoş bir sena bırakabilmek. Yaptığımız hizmetlerle milletimize Allah razı olsun dedirtebilmek. Burada mazlumların ümidi olan milletimizin gururu ve ümidi olan Cumhurbaşkanımızın yanında yer alıp onun millete hizmet yolunda destekçisi olmak, onun yükünden bir miktar alabilmek bu maksatla hepimiz çalışacağız. Milletimize hizmet etmeye gayret edeceğiz. Şu planlanmış, programlanmış yatırımlarımızdan sonra hizmet kalitemizi yükseltme çalışmalarımızın olması gerekiyor. Hastane alanıyla alakalı hastanelerimiz yapıldığı zaman binalar her şeyi ifade etmeyecek. Önemli olan onun içindeki hizmeti güzelleştirebilmek. Bu konuda da tekrar el birliğiyle çalışacağız” dedi.

Bakan Yardımcısı Halil Eldemir son olarak, “1’inci basamak sağlık hizmeti dediğimiz hemşehrilerimizin kendi mahallelerinde aile hekimleriyle ufak tefek rahatsızlıklarda kendilerini büyük hastanelere sevk etmeden önce 1’inci basamakta aile sağlığı merkezlerinde gerekli hizmeti alabilmesi için Bilecik adına güzel işler yapacağız. Sağlık Bakanlığı olarak da en büyük hedeflerimizden biri hasta sayısının yüzde 40’ını birinci basamakta hastalıklarına şifa bulabilmek” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

  1. Murat bilecikli dedi ki:

    Hasta hastanede iyileşir sağlık ocağında degil bunu unutmayalım…..