DOLAR
32,4620
EURO
34,6892
ALTIN
2.434,88
BIST
9.909,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BAKAN YARDIMCISI BALTA BOZÜYÜK BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet BALTA Bozüyük’te katıldığı  Kentsel Dönüşüm Toplantısının ardından Bozüyük Belediyesini ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Muhammet BALTA Bilecik programının ardından geldiği Bozüyük’te Belediye Düğün Salonu’nda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm Toplantısına katılarak Bozüyüklülerle bir araya geldi. Toplantının ardından ise Bozüyük Belediyesi’ne gelerek Belediye Başkanı Fatih BAKICI’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette; Bilecik Valisi  Ahmet Hamdi NAYİR, Bozüyük ve Pazaryeri Kaymakam Vekili Eyüp KAYKAÇ, Dodurga Belediye Başkanı Selim TUNA, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Murat AKAT, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı GÜNER ve Belediye Başkan Yardımcıları da bulundu. Makamda yapılan sohbet sırasında Bakan Yardımcısı BALTA Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’dan belediye faaliyetleri ve projeler hakkında bilgi aldı. Kentsel dönüşüm konularının da görüşüldüğü ziyarette Başkan BAKICI bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bakan Yardımcısı BALTA’ya günün anısına seramik tabak hediye etti.

Bakan Yardımcısı Muhammet BALTA belediye ziyaretinin bitiminde AK Masada dinlenen yaşlı bir teyze ile sohbet etti. Bakan Yardımcısı BALTA yaşlı teyzeye belediyeden ve hizmetlerinden memnun olup olmadığını sordu. Yaşlı teyzede belediyenin hizmetlerinden çok memnun olduğunu, her gün Belediye Başkanına ve Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN’a dua ettiğini söyledi. Bakan Yardımcısı BALTA mini sohbetin ardından yaşlı teyzeye hayırlı ramazanlar dileyerek elini öptü ve belediye hizmet binasından ayrıldı.

Bakan Yardımcısı Belediyeyei Ziyareti 1 Bakan Yardımcısı Belediyeyei Ziyareti 2 Bakan Yardımcısı Belediyeyei Ziyareti 3 Bakan Yardımcısı Belediyeyei Ziyareti 4 Bakan Yardımcısı Belediyeyei Ziyareti 5

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.