DOLAR
32,5826
EURO
34,7975
ALTIN
2.513,17
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

BAKAN FATİH DÖNMEZ VE STK’LAR BİLECİK İÇİN BİR ARAYA GELDİ

BAKAN FATİH DÖNMEZ VE STK’LAR BİLECİK İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldiği buluşmada; Bilecik’in her alanda gelişmesi ve kalkınması için yapılması gereken konular hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Vali Bilal Şentürk, Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, enerji kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşların katıldığı buluşmada Bilecik konuşuldu.

Bilecik Belediyesi tarafından organize edilen buluşmada Bakanımız Fatih Dönmez, Valimiz Bilal Şentürk, Milletvekilimiz Selim Yağcı ve Belediye Başkanımız Nihat Can konuşma yaptılar.

BAKANIMIZ FATİH DÖNMEZ:

‘’ECDAT DİYARI BİLECİK’İN HER ALANDA GELİŞMESİ İÇİN GAYRET GÖSTERMELİYİZ’’

Gerçekleştirilen buluşmanın önemine değinen Bakanımız Fatih Dönmez, toplantının gerçekleştirilmesinde emeği olanlara teşekkür etti.

Bilecik’in her alanda gelişip kalkınması için çalıştıklarını sözlerine ekleyen Bakanımız Fatih Dönmez, şunları söyledi:

‘’Sayın Vekilimiz ve Sayın valimiz de ifade ettiler. Enerji bir ülkenin ve sanayinin lokomotifi. Japonca’da enerji kelimesinin anlamı hayat. İnsan da bir enerji ile çalışıyor. Her şey enerji ile çalışıyor. Etrafımız aydınlatan ve makinelerimize güç katan enerji kaynağıdır.’’ İfadelerine yer verdi.

Bakanımız Fatih Dönmez konuşmasında ayrıca Bilecik ve ülkemizdeki enerji ve madencilik çalışmalarına ilişkin bilgiler aktardı.

VALİ BİLAL ŞENTÜRK:

‘’BİLECİK’İN HER ALANDA SAHİP OLDUĞU DEĞERLERİ EN İYİ ŞEKİLDE KULLANMAYA ÇALIŞACAĞIZ’’

Valimiz Bilal Şentürk ise gerçekleştirilen toplantıda emeği olan paydaşlara teşekkür ederek; ‘’Bizim de Bilecik’te bir ayımız doldu. Hamlığımız atmaya çalışıyoruz. Bilecik Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri olarak bu milletin zor zamanlarda merkez olarak göstermesi gereken önemi her zaman göstermiştir. Bu anlamda böyle bir şehre hizmet edecek olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade ediyorum. Memleketleri kalkındıran o memleketin iç dinamikleridir. O yüzden tarihimizden alacağımız güç ile birlikte sahip olduğumuz yer altı ve yer üstü zenginlikleri de iyi değerlendirerek, şehrimizi her alanda daha yaşanabilir bir konuma getirmek istiyoruz. Bu anlamda sizlere de katkılarınız ve ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI:

‘’GENEL VE YEREL İDARE EL ELE VEREREK ŞEHRİMİZİ KALKINDIRACAĞIZ’’

Milletvekili Selim Yağcı ise konuşmasında; ‘’Belediye Başkanlığımızın organize ettiği ve Sayın Valimiz ile Bakanımızın teşrifleri ile bizleri onurlandırdığı bu buluşmanın güzel ve verimli sonuçlarla neticelenmesini temenni ediyorum. Burada konumuz, özümüz ve amacımız Bilecik. Her zaman dediğimiz gibi Bilecik rastgele bir toprak parçasının adı değil. Bilecik gerçekten ülkemizde birlik, kardeşlik ve sevgi hamurunun karıldığı toprağın adı. Onun için bizler Bilecikliler olarak bulunduğumuz her zaman diliminde ve her yerde devletimize aldığımızdan daha fazlasını verme çabasında olduk. Gerçekten Bilecik gerek sanayisiyle gerek tarımıyla gerek doğal güzellikleriyle her zaman ülkemizin en gözde mekanlarından birisi oldu. Bu amaç doğrultusunda emek sar feden bütün görevlilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah el birlik içinde olarak şehrimiz ve insanımız için daha güzel çalışmaları ve eserleri kazandırmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile bizleri ziyaretleri ile yalnız bırakmayan Sayın Bakanımız ve Valimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah Bilecik dünden çok daha iyi ancak yarın çok daha iyi olması için çalışmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN:

‘’STK’LAR BİZİM EN BÜYÜK YARDIMCILARIMIZ’’

Belediye Başkanı Nihat Can ise konuşmasında gerçekleştirilen buluşmanın Bilecik için taşıdığı öneme değinerek; ‘’Biz belediye başkanları olarak, her zaman STK temsilcilerinin ne kadar önemli işlevler gördüğüne ve şehirlerin gelişmesine katkı sağladığını biliyoruz. Sorunları biz beraber çözmek için her zaman birlikte gayret gösteriyoruz. Bu buluşmamızda şehrimiz için nelerin yapılması konularında fikir alışverişinde bulunacağız. Bu vesile ile ilimizde ağırladığımız Sayın Bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.