DOLAR
32,5976
EURO
34,7428
ALTIN
2.506,53
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

BAHÇELİEVLER MAHALLESİ’NDE İFTAR KARDEŞLİĞİ

BAHÇELİEVLER MAHALLESİ’NDE İFTAR KARDEŞLİĞİ

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen mahalle iftarlarında, Bahçelievler Mahallesi sakinleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

Çocukların, şişme oyun gruplarında gönüllerince eğlendiği iftar programında ilahi grubu tarafından ilahiler seslendirildi.

Bahçelievler Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftar programına, Belediye Başkanı Selim Yağcı, eşi Fatma Yağcı ile birlikte katılarak, mahalle sakinleriyle selamlaştı.

Bilecik’te gerçekleştirilen iftar programlarına gösterilen ilginin büyük olduğunu dile getiren Başkan Selim Yağcı, şunları söyledi:

”Öncelikle davetimize kırmayarak, icabet ettiğiniz için teşekkür ediyor, hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Ramazan ayınızı ve gelecek Kadir Gecenizi şimdiden tebrik ediyorum. Değerli kardeşlerim, Ramazan birlik, beraberlik, sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve dayanışma ayıdır. Ramazan paylaşma ve pastlaşma ayı. Yokulları görüp, gözetme ayı. Kimsesizlerin en fazla kimsesi olma ayıdır. Yani Ramazan gerçekten maneviyatın üst noktaya çıktığı, herşeyin gerçek sahibine ait olduğunu en fazla hissetiğimiz bir ay. Geçen yıl başlatmış olduğumuz güzel bir geleneği, sizlerin isteği ve talebi ile bu yıl da gerçekleştiriyoruz. Sağ olun teşrif ettiniz. Bizler de çok şükür aynı arzu ve istekle devam ediyoruz. Çok şükür bizler huzur ve mutluluk içinde yaşıyoruz. Ancak hocamızın da duasında belirttiği gibi dünyanın dört bir yanında müslüman coğrafyasındaki kardeşlerimiz büyük sıkıntılar içindeler. Başta Filistin ve Gazze olmak üzere Suriye’de, Kerkük’te, Myanmar’da birçok sıkıntı var. Bizler şu anda dua etmekten başka birşey yapamıyoruz. Buradaki rızkın şükrünü, onlar için dua ederek, onlara yardım ederek yapmalıyız, onlara dua etmeliyiz. Rabbim dünyanın her noktasında, sıkıntı içerisinde olan tüm kardeşlerimize kolaylıklar versin, huzur versin ve zalimlerin zulmünden kurtarsın. Allah bu tür olaylar bizlerin başına vermesin. Cenabı Allah, birlik ve beraberliğimizi arttırsın ve bu zulmü sonlandırsın.”

DSC_3784_resized DSC_3829_resized DSC_3883_resized DSC_3896_resized DSC_3747_resized DSC_3764_resized

BAŞBAKANIMIZ BİLECİK’E GELİYOR

Belediye Başkanı Selim Yağcı, programda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da Bilecik’e gelişi dolayısıyla Bilecikli vatandaşlarımızı programa davet etti.

Başbakan’ın uzun süredir Bilecik’e gelemediğini dile getiren Başkan Selim Yağcı, ”Nasip olursa 25 Temmuz Cuma günü saat: 16:00’da Sayın Başbakanımız, Cumhurbaşkanı adayımız ilimize teşrif edecekler. Hızlı Tren İstasyonumuzun açılışı dolayısıyla burada olacak. Uzun zamandır kendisini ilimizde görmemiştik. Gerçekleştirilecek olan programa sizleri davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İŞADAMLARIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN

Geçen yıl başlatmış oldukları mahalle iftarlarına bu yıl iş adamlarından destek ve katılım olduğunu dile getiren Başkan Selim Yağcı, sözlerini; ”Allah, katkılarıyla bizlerin ve vatandaşlarımızın yanında olan iş adamlarımızdan razı olsun. Bu yıl şehrimizin iş adamları ve girişimcileri, kendilerinin de bu güzel iftar organizasyonlara katkı sağlamak istediklerini belirttiler. Bu akşam da bu işadamlarımız aynı şekilde aramızdalar. Proles fabrikamızın SDK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz Bey’e, CEO’su Kamil Feridun Özkahraman’a, Meta Mühendislikten Muharrem Kılıç ve Teknosera Fabrikamızın çok değerli yöneticisi Levent Bey’e huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Allah yaptıkları katkılarından dolayı onlardan razı olsun. Birlerini, bin etsin. Birlik ve beraberliğimizi bozmasın.” şeklinde tamamladı.

İftar programında başta Filistin ve Gazze olmaz üzere dünyanın birçok bölgesinde müslüman kardeşlerimize yapılan zulmün sona ermesi için dualar edildi.

İftar programında şişme oyun gruplarında gönüllerince eğlenen çocuklarımıza, aynı zamanda pamuk şekeri ikram edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.