DOLAR
32,6000
EURO
34,7826
ALTIN
2.416,97
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
28°C

Bahattin Şeker: Bilecik’te Kentsel Dönüşüm Olmayacak

Bahattin Şeker: Bilecik’te Kentsel Dönüşüm Olmayacak

Bilecik’te Cumhuriyet ve İstiklal Mahallesi sakinlerinin korkulu rüyası haline gelen Kentsel Dönüşümle ilgili, MHP Milletvekili Bahattin şeker ve MHP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Şensoy ilk kez konuştu ve mahalle sakinlerinin yüreğine su serpti.

Vatandaşın istemediği bir durumun asla olmayacağını belirten Şeker, Belediye seçimlerini kazandıklarında ilk işin kentsel dönüşümü sonlandırmak olacağını ve bu konuda noterden taahhüt dahi vereceklerini söyledi.

MHP Milletvekili Bahattin Şeker ve MHP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Şensoy, Cumhuriyet Mahallesi ve İstiklal Mahallesi muhtarlarını ve mahalle sakinlerini ziyaret ederek dertlerini dinlediler. Mahalle sakinlerinin en büyük derdi ise Kentsel Dönüşüm. Tapularına şerh konduğunu, projelerin hazırlandığını, mahallede yaşayanların büyük bir huzursuzluk içinde olduğunu belirten Muhtar, bu konudaki belirsizliğin vatandaşı perişan ettiğini söyledi.

MHP Milletvekili Bahattin Şeker ise, bu konuda vatandaşın üzülmemesini istedi ve seçimden sonra Belediye Başkanlığını kazandıkları takdirde ilk işin Cumhuriyet ve İstiklal mahallesindeki kentsel dönüşümü kaldırmak olduğunu söyleyerek, bu konuda noterden taahhüt dahi verileceğini söyledi.

MHP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Şensoy ise, bu konuda vatandaşın isteği dışında bir şeyin yapılmasının yanlış olduğunu, Meclis kararıyla Kentsel Dönüşümün kaldırılacağını, gerekli imar düzenlemesinin yapılıp vatandaşın kendi evini kendisinin müteahhide vereceği bir çalışma yapılacağını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.