DOLAR
32,4900
EURO
34,7446
ALTIN
2.490,46
BIST
9.513,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
23°C

ATV HABER SPİKERİ SALİH NAYMAN BİLECİK’E GELİYOR

ATV HABER SPİKERİ SALİH NAYMAN BİLECİK’E GELİYOR
ATV Haber Spikeri Salih Nayman, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Gezi Organizasyon ve Sosyal Aktiviteler kulübünün düzenlediği eğitim programı için Bilecik’e geliyor. Başarılı haber spikeri Salih Nayman tarafından verilecek ‘Topluluk Önünde Konuşma’, ‘Etkili Konuşma’ ve ‘Doğru Türkçe’ eğitimlerinin ardından katılımcılara profesyonel sertifika verilecek. Eğitimler 15 Mart 2015 pazar günü saat 10.00 da Bilecik Belediyesi Kültür Sitesi’nde yapılacak.

Eğitimin içeriği; Etkili konuşma becerisi ile kendinizi daha iyi ifade edebilme, kişileri ikna etme yeteneği kazanabilme.Karşınızdakinin vücut hareketlerine bakarak aklından geçenleri okumanız mümkün! Duygu ve düşüncüleri çözümlemek, insanları doğru tanımak, tuzağa düşmemek, yalanı ortaya çıkarmak için beden dilini bilmeniz yeterlidir.İnsanları iş hayatında da sosyal yaşamda da birçok süreçte ikna edebilmek oldukça önemlidir. Bunun için işinin uzmanlarından alınacak bir eğitim ile hayatta karşılaşabileceğiniz tüm sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Verilen eğitim sonunda katılımcılar, Salih Nayman imzalı üç adet eğitim sertifikasına sahip olacak. Katılımcı sayısı kontenjanı sınırlı olan seminerin katılım ücreti 40 TL olarak belirlendi.

SALİH NAYMAN KİMDİR ?
1978 yılında Ankara’da doğdu.İlk ve ortaöğretimini Erzincan’da tamamladı.Lise eğitimini Ankara’da aldı.Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nden mezun oldu. 1997’de Ankara Anlatım İletişim Kursu’nda ‘sunuculuk ve spikerlik’ eğitimi aldı.Üniversite hayatı ile birlikte çalışma hayatına atıldı.1997-2001 yılları arasında Radyo Altınokta, Tesk Fm ve Capital Radio’da haber spikeri olarak görev yaptı.2002-2004 yılları arasında Işık TV’de Köşe isimli güncel haber programını hazırlayıp sundu.2004 yılında Kanal D Televizyonu’nda haber seslendirme ve muhabirlik görevlerini üstlendi.2006 yılında yayın hayatına başlayan Kanal 1 Televizyonu’nun açılışından itibaren haber seslendirme ve muhabirlik görevlerini yürüttü.2008 yılında aynı medya grubu içinde yayın hayatına başlayan Habertürk Televizyonu’nda Başbakanlık muhabiri olarak görev yaptı.Daha sonra Habertürk Televizyonu’nda haber spikerliği görevine getirildi.2009-2011 yılları arasında Atv Haber Merkezi’nde haber seslendirme görevini üstlendi.2011 yılında aynı grup içinde yayın hayatına başlayan A Haber’de haber spikerliği görevine başladı.2014’de Atv’de Kahvaltı Haberleri’ni sundu.Halen aynı bünyede A Haber’de haber spikerliği yapmakta ve her iki kanalda da seslendirmelerine devam etmekte.Aynı zamanda İletişim Akademisi’nde eğitmenlik yapmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.