DOLAR
32,6000
EURO
34,7826
ALTIN
2.416,97
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
29°C
Bilecik
29°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
26°C

“AŞK BU MU?” ADLI OYUN İZLEYENLERE KEYİFLİ ANLAR YAŞATTI

“AŞK BU  MU?” ADLI OYUN İZLEYENLERE KEYİFLİ ANLAR YAŞATTI

 

Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri kapsamında gala gecesinde sahne alan “Aşk Bu Mu?” adlı komedi oyunu tiyatro severlerin beğenisini kazandı.

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen ve her oyunun yoğun ilgi gördüğü Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri’nde başrollerini sevilen sanatçılar Paşhan YILMAZEL ile Yasemin ÖZTÜRK’ün oynadığı “Aşk Bu Mu” adlı 2 perdelik komedi oyunu sahnelendi. 1001 Sanat Merkezi tarafından sahnelenen, Onur SERMİK’in yazdığı ve yönetmenliğini Paşhan YILMAZEL’in yaptığı oyunda, aşkın her zaman çözülemeyen bir denklem olduğu ve hayatın içinde her ilişkinin içerisinde yer alan, ama insanların yaşarken ıskaladığı konular anlatıldı. Tiyatro severlerin izlemekten büyük keyif aldığı oyunu Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI eşi Emine BAKICI ile birlikte, Dodurga Belediye Başkanı Selim TUNA, Bozüyük Ticaret ve Sanayii Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin ÇAM, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda sanatsever izledi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI oyunun bitiminde sevilen sanatçılar Paşhan YILMAZEL ve Yasemin ÖZTÜRK’e günün anısına üzerinde Bozüyük’ün simgesi Metristepe Anıtı bulunan seramik tabak takdim ederek teşekkür etti. “Aşk Bu mu” izleyenleri düşündüren, bir o kadar da güldüren oyunuyla izleyenleri etkilemeyi başardı. Paşhan YILMAZEL ve Yasemin ÖZTÜRK emeğinize sağlık” diyen Başkan BAKICI, bir seyirci olarak oyundan büyük keyif aldığını ve son zamanlarda hiç bu kadar gülmediğini belirtti.

Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri’nde sahne alan “Aşk Bu Mu?” adlı komedi oyunu vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine saat 16:00 ve 20:00 olmak üzere iki seans halinde oynandı.

Tiyatro Günleri Aşk Bu  Mu 9 Tiyatro Günleri Aşk Bu  Mu 1 Tiyatro Günleri Aşk Bu  Mu 3 Tiyatro Günleri Aşk Bu  Mu 4 Tiyatro Günleri Aşk Bu  Mu 7

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.