DOLAR
32,3695
EURO
35,0050
ALTIN
2.325,46
BIST
9.127,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
20°C

“DÜŞ YAKAMDAN” ADLI OYUN GÜLDÜRDÜ

-“DÜŞ YAKAMDAN” ADLI OYUN GÜLDÜRDÜ

Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri kapsamında Cengiz KÜÇÜKAYVAZ Tiyatrosu’nun sahnelediği “Düş Yakamdan” adlı oyun izleyenleri kahkahaya boğdu.

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen ve her oyunun yoğun ilgi gördüğü Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri’nde Cengiz KÜÇÜKAYVAZ’ın yönetmenliğini ve oyunculuğunu yaptığı bol güldürülü “Düş Yakamdan” adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Mustafa ARIKOĞLU’un uyarladığı, 2 perdelik komedi oyununda evliliklerini kurtarmak için tatile gitmeye karar veren bir çiftin, uçakla seyahat ederken uçağın düşmesi ile ıssız adada bir yandan hayatta kalmanın çarelerini ararken diğer yandan da evliliklerini sorgulamaları komik bir dille anlatılıyor. Saat 16:00 ve 20:00 olmak üzere 2 seans halinde oynanan ve izleyenleri kahkahaya boğan oyunda Cengiz KÜÇÜKAYVAZ’ın yanı sıra  Züleyha Karyağdı KÜÇÜKAYVAZ, Yaşar ŞENGÜL, Tarık KARYAĞDI ve Eray TÜRK rol aldı. Tiyatro severlerin yoğun ilgi gösterdiği ve büyük keyifle izledikleri oyunu, Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper KOÇ, Cumhuriyet Savcısı Gökhan KARAKAYALI, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI ve çok sayıda tiyatro sever izledi.

Belediye Başkanı Fatih BAKICI oyunun bitiminde sevilen sanatçı Cengiz KÜÇÜKAYVAZ’a günün anısına üzerinde Bozüyük’ün simgesi Metristepe Anıtı bulunan seramik tabak takdim etti. Başkan BAKICI burada yaptığı konuşmasında “Bu gün burada çok değerli bir sanatçımızı ağırlamak bizlere nasip oldu. Çok değerli üstadımız bizleri kırmadı, buralara kadar geldi, harikulade bir oyun oynadı. Yılların vermiş olduğu tecrübe burada kendisini gösteriyor. Biz onları hep televizyondan seyrettik, ama burada canlı izlemekte nasip oldu. Ben hem kendi adıma hem de şehrim adına kendisine çok teşekkür etmek istiyorum. Bizler onları ağırlamaktan son derece memnunuz. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Tiyatro Günlerimizde inşallah daha nice programlarda sizleri ağırlamak bize nasip olur” dedi. Cengiz KÜÇÜKAYVAZ’da “Böylesine güzel insanlarla, böylesine güzel bir Kültür Merkezi’nde siz değerli Bozüyüklülerle buluşmuş olmak bizi son derece memnun etti. Bu oyun aslında 2 saatlik bir oyundu. Bu oyunda sizin bize vermiş olduğunuz cesaretle üzerine birazda biz koyduk. Bu sizin bize vermiş olduğunuz samimi duygudan kaynaklanıyor. Bozüyük’teki bu potansiyelden sonra özellikle sizin böyle bir tiyatro festivaline öncülük yapmanız, sanatsever ve tiyatro sever bir ekip olarak bizi çok mutlu etti. Bununla ilgili yapacağınız her şeyde ben şahsım ve bütün ekip arkadaşlarım adına sonuna kadar arkanızda olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi. Ayrıca KÜÇÜKAYVAZ’a minik bir hayranı kendi çizdiği karakalem portresini hediye etti.

Tiyatro Günleri Düş Yakamdan 3 Tiyatro Günleri Düş Yakamdan 1 Tiyatro Günleri Düş Yakamdan 2 Tiyatro Günleri Düş Yakamdan 11 Tiyatro Günleri Düş Yakamdan 7

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.