DOLAR
32,5401
EURO
34,8192
ALTIN
2.442,04
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

”ARTIK CUMHURBAŞKANIMIZ VE BAŞBAKANIMIZ BAŞTA OLMAK ÜZERE DEVLET BÜYÜKLERİMİZİN ÇOK YAKINDAN TAKİP ETTİĞİ BİR BİLECİK VAR”

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, yaklaşan Kurban Bayramı ve Bilecik Belediyesi’nin çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada; ”Artık, Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız başta olmak üzere devlet büyüklerimizin çok yakından takip ettiği bir Bilecik var” dedi.

Başkan Selim Yağcı yaptığı açıklamada; ”Sevgili hemşehrilerim, değerli kardeşlerim. Sizlerle beraber 11 yıldır Kurban Bayramını birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde kutluyoruz. Sizlere 11 yıldır hizmet etmenin haklı mutluluğu ve hazzını yaşıyorum. Kuruluş ve Kurtuluş’un beşiği, Şeyh Edebali Diyarı, Ertuğrulgazi Sancağı, taşı mermer olan, toprağı seramik olan, yaprağı ipek olan bu güzide şehre ve o güzide şehrin siz değerli sakinlerine hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” şeklindeki ifadeleri kullanarak, şunları söyledi:

”Birçok güzellikleri el ele gönül gönüle vererek gerçekleştirdik. Çamurlu tozlu yollardan, alt yapısı olmayan mahallelerden ve gerçekten içilemeyen sulardan, bugün herkesin imrenerek baktığı, alt yapısı tamamlanmış ve suyu en kaliteli sular arasına girmiş, yolları sıcak asfalt ve parke ile örülmüş ve hergün temizlik noktasında günde 3 kez çöpü alınan ve gerçekten hemşehrilerimize layık olan bir şehri hep birlikte oluşturduk. Bizler Bilecikliler olarak hizmetin en iyisine ve en güzeline layık olduğunuza inanıyoruz. Yaptıklarımız yeterli midir? Yeterli değildir. İnşallah yapacağımız çalışmalarla şehrimizin güzelliklerine yenileri ekleyeceğiz ve atalarımızdan bizlere emanet olan bu toprakları daha iyi ve mamur edilmiş şekilde teslim edecek olmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşayacağız.”

”BAŞLANGIÇTAN BERİ ‘HEP BİRLİKTE DAHA İYİYE VE DAHA GÜZELE’ DEDİK”

Hizmete başladıkları ilk günden itibaren ‘Hep birlikte daha iyiye ve daha güzele” sloganıyla hizmet ettiklerini belirten Başkan Selim Yağcı, şöyle devam etti:

”Bu sloganımız çerçevesinde yaptıklarımız hizmetler yapacaklarımızın teminatı oldu. Geçen 11 yıllık süre zarfında yüzü aşkın proje ile şehrimizde gerçek bir değişimin gerçek bir gelişimin gerçekleşmesini sağladık. Bu anlamda baktığımızda gerçekten şehrimiz noktasında şöyle bir düşünüyorum ki, ilk yıllardan başlayarak alt yapı, yollar ve suyu bir tarafı bırakırsak değerli kardeşlerim. Kapalı pazarının yapılmasından, minibüs sisteminin düzenlenmesine; birkaç çocuk parkından, yüzlerce parka; şelale parkından başlayarak, pelitözü göl park ve karasu yaşam alanı ile birçok dinlenme ve yaşam alanlarına; Muhsin Yazıcıoğlu Gençlik ve Yaşam Alanı’ndan, spor ve yaşam alanları, açık hava tiyatroların, kültür ve kongre merkezine;buz pistinden mahalle konaklarına varıncaya kadar ve okullardaki imar ve düzenlemelere, çocuklarımızın eğitimini destekleyecek çalışmalara kadar, velhasılı kelam Bilecik’te insanımızın ihtiyacı olan her noktaya kadar, Bilecik Belediyesi olarak hizmet etmenin ve bu sorunları çözme noktasında çaba göstermiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.