DOLAR
32,3666
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,60
BIST
9.125,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Ara Tatil Uzatıldı

Ara Tatil Uzatıldı. Ara tatil uzatıldı mı? Okulların tatil süresi uzatıldı mı? 2020 Bilecik’teki öğrenciler de dahil olmak üzere tüm öğrenciler tarafından merak edilen bu soru Bilim Kurulu toplantısının ardından cevap buldu.

Ülkemizde koronavirüs salgının yayılmasını önlemek amacıyla öğrencilerin kısa ara tatili öne çekilmiş çocukların bir arada olması engellenmiş, sosyal mesafe sorununa böyle bir çözüm getirilmişti.

Bilim Kurulu Toplantısının ardından Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Koronavirüs ile ilgili son gelişmeleri ve aldığımız ortak tedbirleri  düzenledikleri basın toplantısında değerlendirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un birlikte  yaptıkları basın toplantısında Bilim Kurulunun önerisi ile okulların 30 Nisana kadar açılmayacağını aynı şekilde uzaktan eğitime devam edileceği açıklandı.

Bu kapsamda Bilecik’te de 30 Nisan’a kadar ara tatil uzatılmış oldu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğrencilerin uzaktan eğitime devam edeceklerini, Bilim Kurulu ile birlikte, 30 Nisan’a kadar uzaktan eğitimin devam etmesine karar verdiklerini ve ailelerin rahat olması gerektiğini ifade etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.