DOLAR
32,3862
EURO
35,1212
ALTIN
2.325,46
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

AÖF, İktisat, İşletme Fakültelerinde Ders Muafiyeti Müjdesi

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinde Ders Muafiyeti Müjdesi

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinden edinilen bilgiye göre, 2014-2015 Öğretim Yılı Güz Döneminden itibaren bazı dersler için muafiyet uygulanacağı öğrenildi. Muafiyetin, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I – II, Türk Dili I – II, Yabancı Dil I – II, Temel Bilgi Teknolojileri I – II derslerini kapsayacağı bildirildi.

Kayıt grupları önemli!

Muafiyet işlemlerinin uygulanmasında öğrencinin kayıt grubu önem taşımaktadır. Daha önce Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde kayıtlı iken, yukarıda adı geçen ders/dersleri almış ve başarmış öğrencinin kayıtlı olduğu/kayıt yaptıracağı programdaki muafiyet işlemleri ilgili Fakülte tarafından yapılacağından, bu öğrencilerin herhangi bir işlem yapmalarına gerek olmadığı ifade edildi.

Muafiyet fırsatından Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri dışında herhangi bir yükseköğretim programında yukarıda adı geçen ders/dersleri almış ve başarmış olan öğrenciler de faydalanabilecektir. Mezunların, Mezuniyet Belgesini, kayıtlı/kaydı silinmiş öğrencilerin ise onaylı Muafiyet Talep Formu’nu veya bu dersleri alıp başarılı olduğunu gösteren resmi yazıyı AÖF bürolarına teslim etmeleri istenmektedir. İstenilen belgelerin ilk kez kayıt yaptıracak öğrenciler tarafından kayıt esnasında, kayıtlı/kaydı silinmiş öğrenciler tarafından ise 20-29 Ağustos 2014 tarihleri arasında teslim edilmesi gerektiğinin altı çizildi.

Muafiyet konusunda ayrıntılı bilgiye http://www.anadolu.edu.tr adresindeki Rektörlük Duyurularından ulaşılabilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.