DOLAR
32,3294
EURO
35,1232
ALTIN
2.302,47
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Antrenör Karabulut: Hedefimiz 2. Lig

Antrenör Karabulut: Hedefimiz 2. Lig

Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Yeşer Karabulut, hedefledikleri üçüncü lige ulaştıklarını belirtti.

Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Yeşer Karabulut, Kulüp Başkanı Vahdettin Tetik ve yönetimi basın mensupları ile bir araya geldiği akşam yemeğinde Playoff maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can’ın da katıldığı toplantıda konuşan Karabulut, Karabulut, yılın başından beri zorlu karşılaşmalardan geçtiklerini belirterek, şunları söyledi:

”Bilecik’te çok güzel karşılaşmalar oynadık. Güzel mücadele ettik, seyircimiz bize her zaman destek oldu. Bu müsabakalar sonucunda Türkiye Basketbol 3. ligine yükseldik. Bu bizim için önemli bir başarıydı. Önümüzdeki 5 yıllık planda daha iyi şeylerin olacağını düşündüğümüz için, Türkiye Basketbol 3. ligine çıkmayı kendimize hedef edinmiştik. Şimdi istediğimiz noktadayız, ligi tamamladık. Türkiye Basketbol 3. ligini 2014-2015 sezonundan itibaren ilimizi bu daha kaliteli ve güzel ligte temsil etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Başkan Selim Yağcı’nın en başından beri kendisine; ” Yeşer Hocam, saman alevi gibi olmayalım. Kalıcı olalım, iz bırakalım” ifadelerini kullandığını hatırlatan Karabulut, şöyle devam etti:

“Playoff sözümüzü de yerine getirmiş oluyoruz. Grubumuzu üçüncü olarak tamamladık. Diğer grubun ikincisi Gemlik Gücümspor ile Pazar günü saat 15.00’te çok kritik bir karşılaşma oynayacağız. Sporseverlerimiz bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Salonda büyük bir coşku var. Onları tekrar bu pazar günü salonda görmeyi istiyoruz. Umarım bizi yalnız bırakmazlar. İkinci lig yoluna devam ediyoruz. Üçüncü ligi garanti altına aldık.” diye konuştu.

Kulüp Başkanı Vahdettin Tetik ise 3. lige çıkmayı hedeflediklerini ve bunu da başardıklarını belirterek, bundan sonra daha iyi duruma geleceklerine inandıklarını kaydetti.

Bilecik Belediyesi Basketbol takımının elde ettiği başarılarda taraftarın büyük desteği olduğunu vurgulayan Nihat Can ise şunları söyledi:

”Hedefimize amatör olarak başlayıp, kademeli olarak ilerlemekti. Şuan üçüncü lige yükselmiş durumdayız. İnşallah hedefi büyüterek ikinci lig ve neden olmasın birinci lig demek lazım. Bu konuda Bilecik Belediyespor’un Bilecik Belediyesi olarak yanlarındayız. Onlar da gereken çalışmayı göstererek yanımızda oldular. Ben kendilerine de buradan teşekkür ediyorum. Bilecik’teki basketbol severlere de teşekkür etmek lazım. Hiçbir maçta bizleri yalnız bırakmadılar. Onların teşviği başarıyı getirdi. Ben arkadaşara başarılar diliyorum. Belediye olarak da sahada hedefi büyüterek yanlarında olacağımızı Sayın Başkanım adına söylüyorum.”

Basketbol oyuncusu Emre Şenel ise “Gücümspor tanıdığımız, bildiğimiz bir ekip. Gücünü, silahını biliyoruz. Ona göre çalıştık. Bilecik halkının desteğiyle maçı kazanacağımızı düşünüyorum. İnşallah Playoff’ta da ikinci lige çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen toplantının ardından Karabulut, Can ve basın mensupları hatıra fotoğrafı çektirdi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.