DOLAR
32,5209
EURO
34,7484
ALTIN
2.495,06
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

AMATÖR SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

13.10.2018
A+
A-

AMATÖR SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında birçok spor dalında en iyi olan sporcular ödüllendirildi.

Gerçekleştirilen etkinliklere katılan Belediye Başkan Yardımcımız Abdullah Tetik, yarışmacılara hediyelerini taktim etti.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen sporcular ödüllendirildi ve başarılarının devamı için teşvik edildi.

Şehitlerimiz için Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program daha sonra protokol konuşmalarıyla devam etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, Bilecik Belediyesinin hizmet anlayışında her zaman eğitim, çocuklarımız ve gençlerimizin olduğunu belirtti.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü önünde düzenlenen programda;
Uluslararası Taekwondo branşında dereceye giren Zehra Arı, Şüheda Yangın, Zeynep Nur Sarıçiçek, Aleyna Bursa ile Halter branşında dereceye giren Bahadır Erdal ile Ulusal Atletizm branşında dereceye giren Yasin Sosa, Hayriye Nur Arı’ya, Halter branşında dereceye giren İrem Sökmez’e, Dart branşında dereceye giren Mustafa Kılıçkaya’ya, Karate branşında dereceye giren İsmet Durmuş’a, Taekwondo branşında dereceye giren Nisa Nur Birni, Yunus Bozan, Zeynep Naz Artar, Polat Güvenoğlu’na, Wushu branşında dereceye giren Ayşe Sena Çelik’e, Güreş branşında dereceye giren Ahmet Pehlivan ve Geleneksel Spor Dalları branşında dereceye giren Buket Örgücü ile Mehmet Kısa’ya protokol üyeleri tarafından hediyeleri verildi.

Bilecik Belediyesinin öğrencilerimizin gelişimine katkısı olan bütün çalışmalar imkanları ölçüsünde yardım yaptığını dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, Bilecik Belediyesi olarak katkılarının devam edeceği bilgisini verdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız programda yaptığı konuşmada Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl Ekim ayının ikinci haftasının Amatör Spor Haftası olarak kutlandığını ifade ederek: ‘Spor ve sportif çalışmalar bireyi fiziksel, zihinsel, ruhsal ve ahlaki yönden geliştirirken enerjilerini kişilerin sağlığına katkıda bulunacak şekilde kullanma olanağı sağlar. Spor; kurallara uymayı, birlik, dayanışma, saygı, sevgi, iş birliği, paylaşma, centilmenlik ve takım ruhu ilkelerini yerleştirerek topluma uyum, kendine güven, cesaret ve arkadaşlık duygularını geliştirir’’ dedi.

Konuşmaların ardından Karate Antrenörü Memduh Sakarya ve sporcuları gösterilerini sundu. Gösterilerin ardından 2018 yılında ulusal ve uluslararası alanda dereceye giren sporculara ve antrenörlere hediye takdimi yapıldı.

Uluslararası Taekwondo branşında dereceye giren Zehra Arı, Şüheda Yangın, Zeynep Nur Sarıçiçek, Aleyna Bursa ile Halter branşında dereceye giren Bahadır Erdal ile Ulusal Atletizm branşında dereceye giren Yasin Sosa, Hayriye Nur Arı, Halter branşında dereceye giren İrem Sökmez’e, Dart branşında dereceye giren Mustafa Kılıçkaya’ya, Karate branşında dereceye giren İsmet Durmuş’a, Taekwondo branşında dereceye giren Nisa Nur Birni, Yunus Bozan, Zeynep Naz Artar, Polat Güvenoğlu’na, Wushu branşında dereceye giren Ayşe Sena Çelik’e, Güreş branşında dereceye giren Ahmet Pehlivan ve Geleneksel Spor Dalları branşında dereceye giren Buket Örgücü ile Mehmet Kısa’ya protokol üyeleri tarafından hediyeleri verildi.

Hediye takdiminin ardından protokol öncülüğünde Amatör Spor Haftası yürüyüşü gerçekleştirildi. Gençlik Spor İl Müdürlüğü önünden başlayan yürüyüş Cumhuriyet Meydanında sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.