DOLAR
32,5525
EURO
35,0287
ALTIN
2.429,51
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

Alp Kırşan’dan Bilecik’e Övgüler

 

Alp Kırşan’dan Bilecik’e Övgüler

Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin çekimleri için ilimizde bulanan Sunucu Alp Kırşan, Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’ni övgü dolu sözlerle anlattı.

Bilecik Belediyesi Web TV’ye açıklamalarda bulunan Kırşan, Bilecik’i çok güzel bulduğunu, Bilecik’in, çok gelecek vaat eden bir yer olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

”Gelişme seyri iyi giden bir şehir. Öğrenciler gittikçe artıyor ve asker sayısı da bir hayli fazla. Bu iki unsurun artmasıyla her yönüyle bereket olur. O yüzden de Bilecik’in geleceği çok açık. Yani Bilecik’in yüksekte, iyi bir yerde olması hoşuma gider gerçekten.”

Kırşan Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi hakkında ise şöyle devam etti:

”Kongre merkezi süper olmuş, süper  bir yer. Gerçekten hani biz birçok yer dolaşıyoruz ve çoğu zaman da zorlanıyoruz. Gittiğimiz birçok yerde ya salon güzel olmuyor ya da kulisi olmuyor veyahut bizim programlarımız için illa ki birşeyler eksik oluyor. Ancak burası her yönüyle muhteşem düşünülmüş. Çok samimi söylüyorum bunu. Yani ben bir pürüz olsa çatır çatır söylerim. Yani şunu demek istiyorum. Sanatçı hemen şurada oturum, 4 metre sonraki otoparktan aracına binip gidebilmesi çok güzel birşey ve büyük bir avantaj. Çünkü ana kapılardan çıkmak bazı sanatçılar ve ünlü kişiler için izdiham olabilir. Burada bu sıkıntı kaldırılmış ve böyle bir plan çok iyi düşünülmüş. Odalar çok keyifli. Kültür ve Kongre Merkeziniz hakkında yani ‘şurası şöyle olmamış ya da şöyle yapmak lazımdı’ diyeceğim bir şey yok yani.”

”BİZ BİLECİK’İN İNSANINI DA ÇOK SEVDİK, BUNDAN SONRA DA GELECEĞİZ”

Bilecik’in insanını da kısa sürede olmasına rağmen çok sevdiklerini dile getiren Kırşan, şöyle devam etti:

”Öyle tahmin ediyorum ki Acun Medya olarak bir daha Bilecik’e geleceğiz. Ben Eser’e söyledim. Dedim ki ‘Üç Adamı’ buraya getir. Belediye Başkanımız Selim Yağcı’ya da sevgi ve hürmetlerimi bildiriyorum. Hazır Eser buradayken şöyle Başkanımız bir söylesin. Şurada programını yapsın. Bilecik coşsun yani. Ben bu anlamda her zaman seve seve destek veririm. Bilecik’te güzel bir salon, güzel bir seyirci ve bizler için keyif ve memnuniyet vericiydi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.