DOLAR
32,5221
EURO
34,8484
ALTIN
2.428,53
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

ALBAY İBRAHİM ÇOLAK KÖŞKÜ’NDE RAMAZANA ÖZEL, ÜCRETSİZ ÇAY VE KAHVE SERVİSİ

ALBAY İBRAHİM ÇOLAK KÖŞKÜ’NDE RAMAZANA ÖZEL, ÜCRETSİZ ÇAY VE KAHVE SERVİSİ

BOZÜYÜK’TE RAMAZANIN TADI KÖŞKTE İÇİLEN ÇAY VE KAHVE KEYFİ İLE ÇIKIYOR

 

Bozüyük Belediyesi tarafından bina restorasyonu ile peyzaj düzenlemesi tamamlanan tarihi Albay Çolak İbrahim Köşkü kavuştuğu eski tarihi görünümü ve eşsiz Bozüyük manzarası ile misafirlerini ağırlıyor.

Bozüyük Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca iftardan sonra yapılacak ücretsiz çay ve kahve ikramı ile vatandaşların ziyaretine açılan tarihi köşkün bahçesi ziyaretçilerine muhteşem bir Bozüyük manzarası sunuyor. Tarihi yapıya uygun ve renkli aydınlatmalarıyla gecede ayrı bir güzellik sergileyen köşk ziyaretçilerine huzur veriyor. Konu hakkında bilgilendirme yapan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI “ilçemizin en önemli tarihi yapılarından biri olan ve bakımsızlıktan yıkılmak üzere olan köşkümüzün restorasyonunu ve peyzaj düzenlemesini tamamlayarak ardından bu değerli yapımızı geceleri de güzel görünecek  bir şekilde renkli aydınlatmalarla donattık. Bu güzel mekânı ve eşsiz Bozüyük manzarasını vatandaşlarımızla, Ramazan boyunca yapacağımız çay ve kahve servisleri ile paylaşalım istedik” diyerek vatandaşları ilki dün akşam gerçekleştirilen ve Ramazan ayı  boyunca devam edecek; ücretsiz, çay ve kahve ikramına davet etti.

Daha ilk akşamında büyük rağbet gören köşkün bahçesine gelen vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek “sağolsun Başkanımız ilçemize kötü bir görüntü veren bu köşkü böyle güzel bir hale getirdi. Onun sayesinde burada çay ve kahvelerimizi eşsiz Bozüyük manzarası eşliğinde yudumlayabiliyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Köşkte Çay Kahve 3 Köşkte Çay Kahve 1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.