DOLAR
32,5687
EURO
34,9734
ALTIN
2.424,93
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

AKPINAR SPOR KULÜBÜ’NDEN BAŞKAN BAKICI’YA ZİYARET

AKPINAR SPOR KULÜBÜ’NDEN BAŞKAN BAKICI’YA ZİYARET
Akpınar Mahallesi Spor Kulübü Başkanı Sinan KILIÇ ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’yı ziyaret etti.
Başkan BAKICI’yı makamında ziyaret eden Akpınar Mahallesi Spor Kulübü Başkanı Sinan KILIÇ ve Yönetim Kurulu üyeleri; Akpınar Mahallesi için istek ve taleplerini ilettiler. Mahalleye yeni bir sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapılmasını isteyen gençler Akpınar Camisi için tente ihtiyacını dile getirdiler. Ayrıca Akpınar Mahallesi’ne yapılacak Mahalle Konağı için de görüş bildiren gençler konu hakkında Başkan BAKICI’dan bilgi aldılar. Gençler görüşmede hazırladıkları “Memleketim Memleketindir” projesi hakkında da bilgi vererek Başkan BAKICI’dan projeleri için destek istediler. Karşılıklı fikir alış verişinde bulunulan ziyaretin sonunda Başkan BAKICI ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretçilerine teşekkür etti.
Bşk- Akpınar Spor Kulübü Ziyaret 8

Bşk- Akpınar Spor Kulübü Ziyaret 1

Bşk- Akpınar Spor Kulübü Ziyaret 2

Bşk- Akpınar Spor Kulübü Ziyaret 3

Bşk- Akpınar Spor Kulübü Ziyaret 5

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.