DOLAR
32,5975
EURO
35,0012
ALTIN
2.451,45
BIST
9.792,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

AKPINAR MAHALLESİ SENTETİK SAHASI TAMAMLANDI

AKPINAR MAHALLESİ SENTETİK SAHASI TAMAMLANDI

 

Bozüyük’te yapımı tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulan 8 sentetik sahanın ardından Şehit Vahit Elmas İlk ve Ortaokulu’nun bahçesinde yapımına başlanan sentetik çim yüzeyli futbol sahası da tamamlanarak kullanıma hazır hale getirildi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın “Her Mahalleye Spor Tesisi Yapımı” projesi kapsamında son olarak Çarşı Mahalle ve Yediler Mahallesi’nde yapılarak hizmete giren sentetik çim yüzeyli futbol sahalarının ardından Akpınar Mahallesi’nde hizmet veren Şehit Vahit Elmas İlk ve Ortaokulu’nun bahçesinde yapımına başlanan sentetik çim yüzeyli futbol sahası tamamlandı. 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı başlangıcına kadar hazırlanan saha 18*36 metre ebadında yapıldı. Sentetik saha yapımı ile birlikte okul bahçesinde çevre düzenleme çalışmaları da yapılırken çocuk oyun gurubunun yeri değiştirildi. Oyun gurubunun zemini öğrencilerin düşme ve yaralanmalarına karşı önlem almak amacıyla yumuşak bir malzeme olan tartan zemin ile kaplandı. Bahçeye  fidan dikilerek ağaçlandırılırken yeşil alanların da bakımı yapıldı. Ayrıca bahçe genelinde asfaltlama çalışması yapılırken okulun ana giriş kapısı ve bina girişinde bulunan demir korkuluklar yenilenerek boyandı.

Okul bahçesine yapılan sentetik çim yüzeyli futbol sahası ve diğer düzenlemeler ile yeni eğitim ve öğretim yılına hazır hale getirilen Şehit Vahit Elmas İlk ve Ortaokulu öğrencilerini bekliyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.