DOLAR
32,3652
EURO
34,9611
ALTIN
2.325,56
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

AK PARTİ’NİN BOZÜYÜK ADAYI FATİH BAKICI

FATİH BAKICI 2. KEZ ADAY OLDU

            31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’nin Bozüyük adayı Fatih Bakıcı oldu.

            AK Parti’nin tüm Bilecik Belediye Başkan adayları Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı. Toplantıda AK Parti’nin Bozüyük Belediye Başkan Adayı, ilçede tek aday olan mevcut Belediye Başkanlığı görevini başarı ile sürdüren Fatih Bakıcı olarak açıklandı.

            Adaylığı ile ilgili olarak kısa bir değerlendirmede bulunan Fatih Bakıcı, “31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için AK Parti Bozüyük Belediye Başkan Adaylığı şahsıma tevdi edilmiştir. Aday Tanıtım Toplantımızda bizleri yalnız bırakmayan, salonlara sığmayan hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de tüm dava arkadaşlarımla omuz omuza çalışıp AK Belediyeciliği Bozüyük’ümüze yaşatmaya devam edeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.Toplantı öncesi ve sonrasında Hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Fatih Bakıcı hepsiyle yakından ilgilendi.

            Aday tanıtım toplantısının sonunda 6 yıllık Bozüyük Belediye Başkanlığı görevi süresince hayata geçirdiği 160’ı aşkın proje ile Bozüyük’ün çehresini değiştiren, yıllarca yapılamayanları yapan, otogar, mahalle konakları, parklar, alt yapı ve üst yapı,  kapalı Pazar, klimalı duraklar, belediye işletmeleri, spor sahaları, sosyal ve kültürel etkinlikler, Bozüyük’ün ilk müzesi gibi yatırımlarla fark yaratan, çalışkanlığı, dürüstlüğü, samimiyeti ve içtenliği ile sevilen, Bozüyük’ün geçmişine sahip çıkan geleceğine hitap eden projelerle ‘güçlü gelecek güçlü Bozüyük için” mesai mefhumu gözetmeden çalışan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Bozüyük Belediye Başkan Adayı olarak tebrikleri kabul etti.

            1980 yılında Bozüyük’te doğan Üniversite öğrenimine kadar yaşamını Bozüyük’te sürdüren Başkan Adayı Fatih Bakıcı Balıkesir Üniversitesi MYO Bilgisayarlı Muhasebe Bölümü’nden mezun oldu. Bir aile şirketi olarak kurulan ve hizmet alanı genişletilerek 2002 yılında şirketleşme çalışmaları tamamlanan, Bakıcı Kömür İnş. ve Gıda Malz. San. ve Tic. Ltd. Şti’nde Genel Müdürlük görevinde bulundu. Siyasi hayatı AK Parti çatısı altında 2009 yılı yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyeliği seçimleri ile başladı. Aynı yıl seçildiği AK Parti Belediye Meclisi Üyeliği görevini yürütürken Belediye Meclisi çatısı altında yaklaşık 3 yıl Belediye Meclisi İmar Komisyonu Başkanlığı ve Belediye Meclisi Denetleme Komisyonu Başkanlığı görevini başarı ile sürdürdü. 24.12.2012 tarihinde olağanüstü bir şekilde gerçekleştirilen Belediye Meclisi Toplantısı’nda yapılan Belediye Başkan Vekilliği seçimi ile birlikte Bozüyük Belediye Başkan Vekili görevine başladı. Ardından 30 Mart 2014’te yapılan Yerel Seçimlerde AK Parti Bozüyük Belediye Başkan Adayı olan Fatih Bakıcı seçimlerde aldığı yüksek oy oranı ile Bozüyük Belediye Başkanı seçildi. İngilizce bilen, üniversite yılları haricinde hayatının her anını Bozüyük’te geçiren Belediye Başkanı Fatih Bakıcı evli ve üç çocuk babası.

Öte yandan Bozüyük’ün Dodurga Beldesi’nin adayı ise mevcut Belediye Başkanı Selim Tuna oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.