DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

AK PARTİ VE ERDOĞAN’IN SEÇİM ZAFERİ BİLECİK’TE COŞKUYLA KUTLANDI

AK PARTİ VE ERDOĞAN’IN SEÇİM ZAFERİ BİLECİK’TE COŞKUYLA KUTLANDI

Halkın, Cumhurbaşkanını kendisinin seçtiği seçimlerde büyük bir zafer elde ederek, seçilmiş 12. Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın başarısı, Bilecik’te tüm teşkilat üyeleri tarafından büyük bir coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen program, şehir merkezinde gerçekleştirilen yürüyüş ile başladı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada güzel ve önemli bir günün sonunda büyük bir zaferi elde etmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

”BİLECİK VE TÜRKİYE’NİN ÖNÜ AÇIK”

Elde edilen zafer ile Türkiye ve Bilecik’in önünün açık olduğunu sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

”Değerli kardeşlerim Türkiye ve Bilecik’in önü açık. İnşallah dünyada hakkı ve hakikati, insan haklarını isteyen herkesin önü açık. Çünkü bizler öyle bir liderle yürüyoruz ki dünyada mazlumların sesi olan kimsesizlerin kimsesi olan ve adam gibi bir adamla yürüyoruz. Bu ülkede ilk defa milli irade daha fazlasıyla sandıklara yansıdı. Bu sevinç ve bu gurur tüm Türkiye’nindir. Bu başarı ile 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine biraz daha yaklaştık. Türkiye artık yeni bir başlangıcı yaşıyor. Bu zafer, dünyada söz sahibi olma yolunda büyük adımlarla ilerleyen Türkiye’nin gücüne güç katacaktır ve Asya ile Orta Doğu başta olmak üzere, birçok kardeş devletlerimize ve yeni bir umut olacaktır. Ben bu süreçte teşkilatımızda başta il başkanımız olmak üzere tüm emeği geçen kardeşlerimize ve sizlere teşekkür ediyorum. Sandık başındaki görevlerimizden, sandık hakemleri ve asayişi sağlayan tüm emniyet birimineki kardeşlerimize teşekkür ediyorum ve ”Hep birlikte daha iyiye ve daha güzele diyorum.”

”BUGÜN TÜRKİYE VE BİLECİK OLARAK TARİH YAZIYORUZ”

Türkiye ve Bilecik tarihinde bir ilkin gerçekleştirildiğini dile getiren Başkan Selim Yağcı, sözlerini şöyle tamamladı:

”Değerli dostlarım, aynı havayı teneffüs etmekle gurur duyduğum çok değerli kardeşlerim, geceniz hayırlı olsun, zaferiniz kutlu olsun. Bugün Türkiye ve Bilecik hep birlikte tarih yazıyoruz. Bugün hakkın hakikatin zaferi, bugün demokrasinin zaferi, bugün insan haklarının zaferi ve bugün milletin adamının zaferi. Bizler gerçekten tarihe dönüp baktığımızda bir ve beraber olduğumuzda ve liderimizi de bulduğumuzda kıtalar bize dar gelmiş. İnşaallah 2023 Türkiye’sine giderken, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde dünyanın en önde gelen ülkelerinden olmaya var mıyız? İşte bugün Yeni Türkiye’nin başladığı gündür. Hayırlı uğurlu olsun. Ben gerçekten Sayın Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde gerçekten bu başladığı günden itibaren, şehrimizde de ülkemizde de bu başarısını her seferinde arttıran her seçimde daha büyük gayretle davasına ve geleceğine sarılan, geçmişinden aldığı derslerle geleceğe emin adımlarla yürüyen ve geleceğini aydınlatan siz değerli kardeşlerimize sizin şahsınızda buradan Türkiye’de bulunan tüm yeni Türkiye’yi arzu eden kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.

”TÜM TEŞKİLATIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş ise elde edilen zaferde emeği geçen belde, ilçe ve il teşkilatındaki herkese teşekkür ettiklerini belirterek, Bilecik ve ilçelerinin büyük bir zaferi elde ettiğini dile getirdi. AK Parti’nin yakaladığı zafer ile sadece Bilecik ve Türkiye’nin sevinç duymadığını tüm İslam coğrafyasında yaşayan kardeşlerimizin mutluluk ve memnuniyet duyduğunu sözlerine ekledi.

Vatandaşların büyük bir coşku ile tezahüratlar attığı gecede, İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Belediye Başkanı Selim Yağcı başta olmak üzere tüm teşkilat yöneticileri ve üyeleriyle vatandaşlar sevinç gösterisinde bulundu.

 

DSC_8912 DSC_8986 DSC_8992 DSC_8968 DSC_8999

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.