DOLAR
32,4886
EURO
34,9477
ALTIN
2.439,30
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

AK PARTİ OCAK AYI İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

AK PARTİ OCAK AYI İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI
-ELDEMİR “AK PARTİ SORUNLARI TORUNLARA BIRAKAN DEĞİL,ORTADAN KALDIRAN BİR PARTİDİR”AK Parti ocak ayı ilçe danışma toplantısı Yeni Mahalle Konağında geniş bir katılımcı ile gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen danışma toplantısına Bilecik AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin ÇAM, Dodurga Belde Başkanı Selim TUNA, parti yönetim kurulu üyeleri ve partili vatandaşlar katılırken, toplantının gündemi Cumhurbaşkanlığı sistemiydi.

Toplantıda ilk olarak konuşan Ak Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut ÇETİN; Ankara’da ki yoğun çalışma programına rağmen ilçe danışma toplantısına katılmak için Bozüyük’e gelen Milletvekili ELDEMİR’e teşekkür ederek “ Türkiye’nin geleceği için son derece önemli olan ve geçmişteki koalisyon hükümetleri dönemlerinde, yaşanan zorluklara son vermek için yapılan Cumhurbaşkanlığı Sistemi çalışmalarını Biz AK Partiye gönül vermiş vatandaşlar olarak çevremize ve halkımıza çok iyi anlatmalıyız,bizler geçmişteki o kara dönemleri görmüş insanlar olarak, bu sorunları çocuklarımızın yaşamaması için elimizden geleni yapmalıyız” dedi.

Başkan Mesut ÇETİN’nin konuşmalarının ardından  Dodurga Belde Başkanı Selim TUNA Dodurga için yapılan ve yapılacak çalışmaları partililer ile paylaştı. Selim TUNA’nın ardından konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI yaptığı sunumda planlanan projeleri, hükümet destekli projeleri anlattı ve “ Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizin daha güzel bir yer olması için çalışıyoruz, bu çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen Öncelikle Sayın Bakanımız Nabi AVCI’ya ve Milletvekilimiz Sayın Halil ELDEMİR’e teşekkür ediyorum” dedi. Milletvekili ELDEMİR’in Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile ilgili açıklamaların son derece önemli olduğunu belirten Başkan BAKICI sunumunun ardından sözü Milletvekili ELDEMİR’e bıraktı.

Parti danışma toplantısında konuşan Milletvekili ELDEMİR; ” AK Parti göreve geldiği günden itibaren, ülkede; kendinden önceki dönemlerde yok sayılmış, adeta halının altına itilmiş problemleri çözmek için çalışan bir parti olmuştur. AK Parti sorunları torunlara bırakan değil, çözen bir parti olmuştur” dedi. Geçmişte yaşanan koalisyon dönemlerinde ortaya çıkan problemlere değinen ELDEMİR,” Bizler AK Parti hükümetinden önce, bir anayasa kitapçığı fırlatma olayı ile alt üst olan bir ekonomiler, bir ülke konsolosunun sözleri ile yeniden düzenlenen kanunlar gördük, işte buna son vermek için, ülkede ki istikrarı ve güven ortamını sürdürmek için bu çalışmaları gerçekleştiriyoruz.” diyerek yeni sistemin önemini vurguladı.

Konuşmasının ardından salondakiler tarafından uzun süre alkış alan Milletvekili ELDEMİR, ilçe danışma toplantısı sonunda partililerin sorularını yanıtladı.

 MYS_4860 MYS_4832 MYS_4845 MYS_4777 (1) MYS_4807
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.