DOLAR
32,3433
EURO
35,1097
ALTIN
2.308,93
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Ak Parti Milletvekili Eldemir’in Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı 

Milletimiz sahip olduğu değerlere her ne koşul altında olursa olsun sahip çıkan, kardeşliği din, dil, ırk, mezhep gibi bölücü unsurlara feda etmemeye yeminli bir millettir. 92 yıl önce yaşananlar, bizlere bugünümüzü armağan edenlerin zaferiydi. Bıraktıkları miras, Hem bizden öncekilere hem de bizden sonrakilere karşı taşıdığımız büyük ve onurlu bir sorumluluktur. Bu bilinçle her gün bir basamak daha yükselmek için neler yapabileceğimizin hesabını yapmalı, emanetçisi olduğumuz mirası bizden sonrakilere çok daha iyi koşullar altında teslim etmeliyiz.

Bu bağlamda; adım adım Cumhuriyetimizin 100. yılına doğru ilerlerken, ülkemizin çağdaş demokrasiler arasında hak ettiği yeri alması yönünde hedeflerimizi bir bir hayata geçirmenin, daha da büyük hedefler belirlemenin gururunu taşıyoruz.

Dünyada, bölgesinde ve içerde çok daha müreffeh, ayakları yere sağlam basan bir Türkiye idealiyle devam ettiğimiz bu yolda milletçe beraber olduğumuz sürece aşamayacağımız engel yoktur.

Bizler, esarete karşı verdikleri destansı mücadeleyle bağımsızlığımızı kazanan, Cumhuriyetimizi miras bırakan aziz kahramanlarımızdan ilham ve güç almaya her zaman devam edeceğiz. Her zamankinden çok daha fazla milli birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, el ele barış ve huzur dolu bir Türkiye için mücadelemize devam edeceğiz ve vatanımıza olan hizmet aşkımız artarak sürecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kurtuluşumuz için canlarını feda eden silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyor, Bilecikli hemşerilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını canı gönülden kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.