DOLAR
32,5316
EURO
34,9229
ALTIN
2.424,64
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Ak Parti Merkez İlçe İstişare ve Danışma Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Bilecik merkez İlçe İstişare ve Danışma toplantısı dün akşam gerçekleştirildi.

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde divanın oluşturulması ile gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık;Konuşmasının başında Soma’da hayatını kaybeden işçilerimize Allah’tan rahmet dilerken, hükümetin orada ki bütün yaraları saracağını dile getirdi.
Gezi Parkı olaylarının yıl dönümünde yeniden ülkeyi kaos ortamına sürüklemeye çalışanların olduğunu ancak, Türk Milletinin iradesinin buna izin vermediğini belirten Karabıyık şunları söyledi; “Türk Milletinin iradesi onlara bu süreçte geçit vermeyecektir Çünkü hiç bir kimse sözde hak uğruna adalet uğruna ellerinde molotof kokteylleriyle kamu malına hepimizin cebinden çıkan vergilerle yapılan çalışmalara zarar veren kişi ve kişileri bugüne kadar desteklememiş bundan sonra da desteklemeyecektir
TÜRKİYE DİLENCİ KONUMUNA SOKULDU!
 
Türkiye’nin bir zamanlar borçlarını ödeyemediği konumda olduğunu hatırlatan Karabıyık; “Türkiye  adeta dilenci konumuna sokarak memurumuzun maaşını ödeyebilmek için İMF  kapılarında yatırılırken, İthal Bakanlar getirilirken, Fırlatılan anayasa Kitapçığı ile dolar faiz bir anda fırlarken sesi soluğu çıkmayanlar, bugün bakıyorsunuz olur olmadık şeylere çeşitli bahaneler bulup meydanları adeta savaş alanı haline getiriyorlar.”
YAPTIKLARIMIZI SÖYLEMEKTEN GURUR DUYACAĞIZ
 
Ak Parti hükumeti tarafından bir çok çalışma yapıldığını kaydeden Karabıyık; faizleri’de %0.60’lara kadar indirdiklerini ancak faiz lobisinin bunlardan rahatsız olduğunu dile getirirken, konuşmalarına şu cümlelerle devam etti; “Bizler bildiğimiz yoldan, hak ve adalet yolundan, çalışmaktan asla kaçmadık kaçmayacağız, gecelik faizlerin tavan yaptığı günlerden %0.60lara faiz oranlarını biz getirdik bununla övüneceğiz, Yolları, hastaneleri hızlı trenler, Kent Ormanları biz yaptık Türki Halkı ile beraber yaptık. Bunlardan da gurur duyduk gurur duyacağız her zaman da söylemekten kaçmayacağız. Şimdi birileri kalkıp diyebilir zaten var olan projelerdi hazır projeye kondunuz! Peki efendim projeler vardı da neden yapmadınız, neden yapamadınız? Ben size söyleyeyim onlar o dönemde Bankaları nasıl hortumlarız, memurlardan KEY paralarını nasıl toplarız bunun derdindeydiler, hizmet aşkı, hizmet şevki onlarda asla olmadı.
BAŞBAKANIMIZ KİMSE İŞARET EDERSE ORDAYIZ!
 
Cumhurbaşkanlığı sürecinde Genelbaşkanları ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hangi lideri işsaret ederse onun arkasında çalışacaklarını ve bundan kimsenin de şüphe duymaması gerektiğini vurgulayan Karabıyık; “Malumunuz olduğu üzere 30 mart yerel seçimlerini geride bırakmış olsak da önümüzde bizleri bekleyen bir Cumhurbaşkanlığı süreci var ve bu süreç içerisinde Genel Merkezimiz ve Başbakanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere işaret ettiği lider kim olursa olsun onun adına Bilecik ve beldelerimizde seçimi kazanmak için ekibimizle birlikte yeniden var gücümüzle çalışacağımızdan ve mutlak galibiyetle bu seçimlerden de Allahın izni ile çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. dedi.
SGK’yı BATIRAN ADAM…
Bir dönem SGK’nın başında bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu’nu da eleştiren Karabıyık, SGK’yı yönetemeyenleri bugün Türkiye’yi yönetmek istediklerine vurgu yapan Karabıyık; “SGK’yı batıran adamın resimlerini o dönemki gazete manşetlerinde boy boy görüyoruz! Daha SGK’yı yönetemeyenler bugün Türkiye’yi mi yönetebilecekler! Buna başta Türk halkı olmak üzere zaten kimse inanmıyor.” dedi.
Toplantıda konuşma alan Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman alınlarının her zaman açık olduğunu belirtirken, Bayırköy’de seçimleri %52’lik bir oy oranı ile aldıklarını ve bu oranında Bayırköy gibi bir yerde büyük bir başarı olduğunu kaydetti. Yaman konuşmalarının devamında şu cümlelere yer verdi; “Ben öncelikle 30 Mart yerel seçimlerinde bizlere destek olan bizleri yalnız bırakmayan  başta il başkanımız Ramazan Bey’e İl Yönetimine, Merkez İlçe Yönetimimize, Bayırköy Belde Başkanımız burada şahsına, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza daha doğrusu bu davaya inanan, bizlere güvenen herkese desteklerinden dolayı, teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Evet ben de sözlerime Somada kaybettiğimiz, vefat eden kardeşlerimizi rahmetle anmak istiyorum, inşallah rabbim bu günleri bir daha bize göstermez. Çok üzüldük, bu üzüntümüzün telafisi yok ama,  orada ki vatandaşlarımıza yardım elini uzatarak hükümetimiz bu konuda büyük destek verdi. Bu konuda bizlerde elimizden gelen desteği yapmak için çaba sarf ediyoruz. Tabi olayın sıcaklığı ile belki yardımların oranı düzeyi tam belli olmadı ama bundan sonra inşallah bizlerde, elimizden gelen yardımı gücümüzün el verdiği şekilde yapmaya çalışacağız. Evet Yerel seçimler Bayırköy’de geçti, ben Bayırköy kısmını kısaca anlatmak istiyorum size; %52’lik bir başarı bence ciddi bir başarıydı Bayırköy şartlarında, bu başarının temelinde şu yatıyor arkadaşlar, değerli katılımcılar, Ekip çalışması çok önemli, Bayırköy’de biz bunu yaparak kazandık. Belde Başkanımız, kadın Kolları Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız, hep birlikte mücadele ettik, istişare ettik, tabi bunun yanında hizmetleri de eksik bırakmadık Bayırköy’e. Neler yaptığımızı sizler biliyorsunuz, daha önceki toplantılarda anlattım. İnşallah Merkez İlçe Başkanımız bir toplantıyı da Bayırköy’de düzenlerse, yapacaklarımız hakkında da size geniş bir şekilde bilgi vermek isteriz. yerel seçimler boyunca Bayırköy’de istemediğimiz ortamlarda oldu. yine dediğim gibi biz bunların üstesinden geldik. şunu her zaman söyledik bugün buraya çıkan Belediye Başkanı kardeşiniz olarak da söylemekten hiç bir zaman gocunmuyoruz. Sizlerin yüzünü sizlerin başını öne eğecek bir hareket bir yanlışımız olduğunda sizin önünüze nasıl dikiliyorsak, ayrılmasında biliriz”
Ak Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığınca düzenlenen toplantıya, AK Parti Bilecik il Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kurt Bilecik Belediye Başkan Vekili Nihat Can, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, parti yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.