DOLAR
32,5135
EURO
34,9476
ALTIN
2.434,67
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk oldu

 AK Parti Bilecik Merkez İlçe 6. Olağan Kongresinde tek aday Nail Öztürk yeni merkez ilçe başkanı oldu.

AK Parti Düzce Milletvekili ve Bilecik İl Koordinatör Vekili Ayşe Keşir, AK Parti’nin diğer partilere göre iki önemli özelliğinin bulunduğunu bunlardan birinin kendini yenilemesi, diğerinin ise yenilerken  gücüne güç katması olduğunu anlatarak, ” 6’ncı kongremiz olmasına rağmen her kongremizde bizim listelerimiz yarı yarıya yenilenir. Biz gönüllüler ordusunu genişletecek bir yenilenme yaşarız. Diğer özelliği ise kendi çıtasını sürekli kendi kendine yükseltmektir. En son 16 Nisan’da yükselttik çıtamızı. 2019 bizim için çok önemli bir seçim olacak. Bugün seçilecek olan kadrolar 3 yıl boyunca Türkiye Siyaseti’nin yükünü çekecek olan kadrolar olacak. Bugüne kadar Serkan Başkanım başta olmak üzere görev yapmış olan tüm ilçe başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, delegelerimize şükranlarımı sunuyorum. Bugün bir seçim yapacağız. Bu seçimlerde görev alacak başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize buradan hayırlı başarılar diliyorum.” diye konuştu

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ise, yeni hedeflerin kongrelerle çizildiğini anlatarak, 2023, 2053 ve 2071 için yeni hedefler koyduklarını ve düzenlenen kongrelerin, ülke için üretilen projelerde teşkilatlar olarak hep beraber omuz omuza verme ve projelerin hayata geçirilmesi için kan tazeledikleri günler olduğunu kaydetti.

İl Başkanı Fikret Karabıyık, kendisinin de eskiden merkez il başkanlığı yaptığını ve merkez ilçe başkanlığının ne kadar önemli bir görev, ne kadar hassas bir konu olduğunu çok iyi bildiğini ifade ederek, ”Görevi devreden Serkan Bey’e ve devralan Nail Bey’e hayırlı olsun diyorum. Bugün ki kongremiz çok önemli. 2019 seçimlerine gidecek olan kadro belirleniyor. İnşallah 2019 seçimlerinde yükselen bu trendimizi yüzde 50+1 oyla taçlandırmış olacağız. Yeni yönetime de hayırlı ve uğurlu olsun diyorum” ifadelerine yer verdi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ise, 14 Ağustos 2001 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çıktıkları yolda bugün, AK Partinin kaderinin, ülkenin kaderiyle Türkiye Cumhuriyeti’nin gelişimiyle eş değerde olduğunu belirterek, ”Biz bu kaderi belirleyen Allah’ın izniyle bunun içindeki sebeplerden biriysek bu bizim başarımızdır. Yapılan kongremizin ülkemize, ilimize, partimize ve teşkilatımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, yeni görevinde Nail Bey’e başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım da, 14 ağustos 2001 yılından bu yana çeşitli kademelerinde görev yaptığını, 2011 yılında başlayan merkez ilçe başkanlığı görevi ile 2014 yılına kadar ekip olarak güzel bir çalışma yürüttüklerini belirterek, ”2014 yılında İl Genel Meclisi adayı olarak Merkez İlçe Başkanlığı görevinden istifa etmek zorunda kaldım. 2016 yılında yeniden Merkez İlçe Başkanlığı görevine geldim. 18 ay gibi bir süre zarfında teşkilatlarımızla birlikte çok güzel görevler yaptık. Merkez İlçe Başkanlığı görevini devrettiğimiz Nail Bey’e yeni görevinde başarılar diliyor, yapılan kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde seçime tek liste halinde giren Nail Öztürk yeni AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı olurken, Yönetim Kurulu üyeleri ise Hasan Kapukaya, Vedagün Sancar, İkbal Uçgun, Aytaç Tunga ,Samet Çim, Erol Fındık, Burak Burulday, Ahmet Hüsrev Tatlı, Çetin Kaya, Kadir Çolak, Osman Topçu, İsmail Erson, Maksude Kayhan, Altan Artun, Mahmut Emir Kaya, Derya Atalay, Melek Dursun, Samet Yılmaz, İsmail Uysal şeklinde oldu.

Kongreye,  AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti Düzce Milletvekili ve Bilecik İl Koordinatör Vekili Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İlçe ve belde belediye başkanları, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, siyasi parti temsilcileri ile partililer katıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.