DOLAR
32,5998
EURO
34,8045
ALTIN
2.495,11
BIST
9.480,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

AK Parti Kadın Kollarında Görev Teslimi Yapıldı

AK Parti Kadın Kollarında Görev Teslimi Yapıldı

Bilecik’in Bozüyük İlçesinde AK Parti Kadın Kolları’nın yeni Başkanı Kasımpaşa Mahalle Başkanı Suna Ünal oldu.

Bozüyük’te özel bir restaurantta düzenlenen toplantı ile AK Parti Kadın Kolları Başkanlığında görev değişikliği yapılarak İlçe Başkanı Gülcan Bayraktar görevi Suna Ünal’a devretti. Toplantıda konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı “AK Parti Kadın Kolları Başkanımız, dava arkadaşımız Gülcan Hanım, ‘bu bir veda değil, yepyeni bir başlangıç’ diyerek görevini dava arkadaşına teslim etti. Bugüne kadar birlikte çalıştığımız bundan sonra da birlikte omuz omuza çalışacağımız Gülcan Hanım’a emekleri için teşekkürlerimi sunuyorum. AK Parti olarak bu günde bir araya gelen hanımlarımız göstermiştir ki biz Bozüyük için ve gelecek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Suna Ünal hanımefendiye de yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. Konuşmasında Yeşilkent ve 4 Eylül mahalle konakları içinde çalışmaların hız kazandığını belirten Başkan Bakıcı, Bozüyük için hangi noktada neye ihtiyaç varsa orada olduklarını belirtti. Bu taleplerin iletilmesi ve vatandaşların sesi olunma konusunda kadın kollarına teşekkür eden Başkan Bakıcı, hanımların örnek bir çalışma sergilediklerini, oldukça azimli olduklarını, son derece yoğun ve gönülden çalıştıklarını belirtti.

Başkan Bakıcı’nın ardından konuşan İlçe Başkanı Mesut Çetin; “AK Parti olarak bizler birlikte uzun yıllar çalıştığımız dava arkadaşımız Gülcan Hanıma, partimize katmış oldukları ve emekleri için teşekkür ediyorum. Esas olan ülkemiz ve milletimiz için önümüzdeki dönemde de çalışmaya devam etmektir. Yeni yönetime ve Başkan Suna Ünal’a teşekkür eden Çetin, önümüzdeki yerel seçimlere hazır olduklarını ve seçimlerde durmadan çalışacaklarını belirtti. Konuşmasında Bozüyük’te AK Parti belediyeciliği süresince yapılan hizmetleri sıralayan Çetin, her mahallede neye ihtiyaç varsa hepsinin giderildiğini ve çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Programın devamında söz alan Gülcan Bayraktar programa katılan herkese teşekkür ederek “burada bir araya gelmiş bu kalabalıkta gösteriyor ki asıl yapmak istediğimiz şeyi, gönüllere girmek isteğimizi görev süresince layıkıyla yerine getirmişim. AK Partiye ve milletimize hizmete gönül vermiş bireyler olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de yeni kadın kolları başkanımız Suna Hanım’ın yanında yer alacak ve önümüzdeki yerel seçimlerde tıpkı bundan önceki dönemlerde olduğu gibi kapı kapı gezerek, her vatandaşın yüreğine dokunarak görevimizi yerine getireceğiz. Başta Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ya ve değerli eşi Emine Hanım’a, ilçe başkanımız Mesut Çetin’e, kadın kollarımıza, partimizin her kademesindeki dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda konuşan yeni kadın kolları başkanı Suna Ünal ise; “bu göreve layık görülmek benim için son derce büyük bir mutluluk. Bizde bu süreçte bize verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Kadın kolları olarak, üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi ve görev süresi boyunca örnek çalışmalara imza atan Gülcan Bayraktar’a teşekkür etti.

Toplantının sonunda kadın kolları Gülcan Hanım için hazırlanan pastayı hep birlikte keserken, Başkan Bakıcı’nın eşi Emine Bakıcı ve diğer partililer Gülcan Hanım’a çiçek takdim ettiler. AK Parti Kadın Kollarının bir kez daha bir arada olduklarını gösterdiği toplantıda kadınlar, önümüzdeki yerel seçimlere hazır olduklarını ve durmadan çalışacaklarını belirttiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.