DOLAR
32,5709
EURO
34,9658
ALTIN
2.445,80
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

AK PARTİ İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Bozüyük AK Parti Nisan ayı İlçe Danışma Toplantısı yapıldı.
Bozüyük Belediye Metristepe Kültür Merkezinde yapılan AK Parti danışma kurulu toplantısında Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Dodurga Belediye Başkanı Selim TUNA, İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, Parti ilçe kurulu üyeleri ve Bozüyük’lü AK Partililer bir araya geldi.Yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mesut Çetin; “ AK Parti olarak Bozüyük’te her alanda çalışmalarımız devam etmektedir.Bizler Parti olarak vatandaşlarımız hemşehrilerimiz ile sürekli iç içe, onların her türlü sıkıntısında yanlarında bulunmalıyız ”dedi. “İlçe yönetimi olarak Belediye Başkanımız Fatih BAKICI’nın yaptıkları bizleri gururlandırmakta. Kendisi hem ilçemiz hem de partimiz için büyük bir şanstır” diyerek sözlerini tamamladı.
Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI; “İlçemizde Bozüyük Belediyesi olarak her türlü alanda çalışmalarımız devam etmektedir. Bizler AK Parti’ye gönül vermiş yöneticiler olarak partimizin üst kademelerinden de ve en başta sayın Cumhurbaşkanımız’dan gördüğümüz gibi Halka hizmet etmenin Hak’ka hizmet etmek olduğu bilinci ile çalışıyoruz. Bozüyük’e kazandırdığımız projeler ortada, Ankara’da Sayın Milletvekilimiz Halil ELDEMİR’in ilimiz ve ilçemiz için gösterdiği çaba ortada. Bizler bu ülke için çalışıyoruz ve vatandaşlarımız bizi bu göreve layık gördüğü sürece de çalışmaya devam edeceğiz” dedi ve partinin her türlü kademesinde çalışmalarına devam eden tüm partililere göstermiş oldukları gayretten dolayı teşekkür etti. Toplantının ikinci kısmına geçilmeden önce AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan BAYRAKTAR parti kuruluna yaptıkları çalışmaların yer aldığı bir sunum yaptı. Toplantının ikinci bölümünde ise Belediye Başkanı Fatih BAKICI ve Yönetim Kurulu Üyeleri partililer ile karşılıklı soru cevap şeklinde fikir alışverişinde bulundu. Bu kısımda partililerin sorularını yanıtlayan Başkan BAKICI ilçede yapılacak çeşitli projeleri partililere anlattı. Toplantının sonunda İlçe Başkanı Mesut ÇETİN; salonda bulunan herkese teşekkür ederek düzenli aralıklarla devam eden bu toplantıların oldukça faydalı olduğunu belirtti.
Bşk- Ak Parti İlçe Danışma Top. 29 Nisan 9

Bşk- Ak Parti İlçe Danışma Top. 29 Nisan 2

Bşk- Ak Parti İlçe Danışma Top. 29 Nisan 6

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.