DOLAR
32,4886
EURO
34,9477
ALTIN
2.439,30
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri salonu terk etti.

İl Genel Meclisi Haziran Ayı toplantısı hareketli geçti. Son oturumda gündem dışı söz alan CHP Gölpazarı İl Genel Meclis Üyesi Turgay Yılmaz, 3 greyderin ihtiyacı olan belediyelere değil de 50 milyon bütçeli Osmaneli Belediyesine verilmesini ağır bir dille eleştirdi.
“Sayın başkanım dün encümen toplantısında greyderlerimizin belediyelere tahsis edildiğini duyduk. Bizim görevimiz özel idarenin hak ve hukuklarını savunabilmek. Gelirlerine, giderlerine sahip çıkabilmek. Araç alıyoruz, araçlarımızı bir önceki dönemde bir belediyeye verilmesini etik olmayacağını söyleyen arkadaşlar, vali beyin de taraflı hareketleriyle birlikte encümen kararıyla 50 milyon TL bütçeli Osmaneli Belediyesine ve diğer belediyelerine tahsisini duyduk. Bu araçları biz hem almaya çalışıyoruz, bir taraftan da şartlı ve taraflı belediyelere de tahsis yapıldığını duyuyoruz.”dedi.
İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler’in araçların 1 yıllığına verildiğini hatırlatması üzerine ise Yılmaz, “1 yıl olup olmaması önemli değil. 50 milyon bütçeyle övünen Osmaneli Belediyesine araçlar peşkeş çekiliyor. Yenipazar Belediyesine verin, İnhisar Belediyesine verin. Gölpazarı çamur içinde, oraya verin. Oralara yardım etsinler. Siz isteyemezsiniz, birileri verir, siz anca kabul edersiniz. Başka bir şey yok.” diyerek eleştirilerini sona erdirdi.

CHP Gölpazarı İl Genel Meclis Üyesi Turgay Yılmaz’ın konuşması sırasında Ak Partili İl Genel Meclis Üyelerinin salonu terketmesi üzerine Yılmaz; “Bir partili ilçe başkanı sıfatıyla bu işlerin organizesini yaparak çekip gidiyorlar. Necati Bey neden gidiyorsun, Yenipazar Belediyesi isterken hiç sesin çıkmıyordu.” diyerek tepkisini dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.