DOLAR
32,5103
EURO
34,7183
ALTIN
2.494,01
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

AK Parti İl Başkanı Karabıyık: Sloganımız 11’de 11 AK Belediyecilik

AK Parti İl Başkanı Karabıyık: Sloganımız 11’de 11 AK Belediyecilik

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık,  31 Mart Yerel Seçimler Aday Adaylığı takvimi ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

il Başkanı Karabıyık, 31 Mart 2019’da tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için partilerine bugünden itibaren adaylık başvurularının başladığını duyurdu.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık ile Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk AK Parti Bilecik İl binası toplantı salonunda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Karabıyık, aday başvurularının başladığını söyleyerek; “AK Parti genel merkezi MKYK’da yaptığı toplantı sonucunda geçtiğimiz cuma günü seçim takvimini tamamladı. Bugün AK Partide aday adaylıkları başvuru süreci başladı. Belediye başkanlığı aday adaylığı süreci 12 Kasımda son bulacak. Başvuran aday adayları içerisinden Kasımın 2. haftasından sonra teşkilat temayülü gerçekleştirilecek. YSK’nın takvimine göre memurların 1 Aralığa kadar istifa etme hakları var.” dedi.

%24 olan oy oranımızı %51’e kadar çıkardık

Karabıyık; “Biz Bilecik olarak AK Parti teşkilatı olarak şanslı bir teşkilatız. İyi noktadayız. Başladığımız günde %24 olan oy oranımız son seçimlerde %51’e kadar çıkarmış bir teşkilatız. Bu noktada tüm ilçelerimizde ve beldelerimizde birinci noktadayız. 11 beldeden 7 tanesi AK Partide. Biz bunu yeterli görmüyoruz bizim yerel seçimlerde de sloganımız bu 11’de 11 AK Belediyecilik hizmeti ile vatandaşlarımızı kavuşturmak.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.