DOLAR
32,5649
EURO
34,7693
ALTIN
2.489,34
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık: Şimdi söz milletimizin

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, 24 Haziranda yapılması planlanan erken seçim ile ilgili olarak bir basın açıklaması yayınladı.

Karabıyık, 24 Haziran 2018 günü yapılmasına kararlaştırılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminin ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını dileyen Karabıyık, ülkemizin son zamanlarda hiç olmadığı kadar tehdit ile karşı karşıya getirildiğini ve bu tehditleri siyasi iradenin milletinden aldığı güç ile şimdiye kadar başarısız kıldığını söyledi.

Türkiye eski dönemlerde yapılan hataları artık tekrarlamadığını ifade eden Karabıyık, ”Terörle, ekonomiyle, dövizle baskı altına alınmaya çalışılan ülkemiz baktılar ki eskisi gibi maşa olarak kullanılamıyor, top yekün her alandan kuşatmaya kalkıştılar. Türkiye’nin iç ve dış bir çok meselesi, üstesinden gelinmesi gereken bir çok meşguliyeti vardır. Bunun için erken seçim kararı alınmıştır.” dedi.

Milletimiz 16 Nisan’ da verdiği kararın arkasında duracaktır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2 yıl daha süresi var iken Türk milleti adına büyük bir fedakarlık ile erken seçime gitme kararı alarak 16 Nisan’ da yine milletimizin istediği sisteme geçişin önünü açtığını kaydeden Karabıyık, ”İnanıyorum ki milletimiz 16 Nisan’ da verdiği kararın arkasında duracaktır ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin hayata geçmesini sağlayacak iradeyi ortaya koyacaktır.” dedi.

Karabıyık açıklamasına şöyle devam etti:

24 Haziran seçimleri ülkemiz için son derece önemli süreç olacaktır. Tüm dünyanın gözü yapılacak olan bu seçimde olacak ve demokrasimize ve milletimizin özgür düşüncesine her türlü müdahaleyi gerçekleştirmeye çalışacaklardır. Fakat aziz milletimiz demokrasisine ve sandığına sahip çıkarak büyük bir katılımla dünyaya gereken cevabı verecektir.

Şimdi söz milletimizin

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerimizin tekrar hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimize ve milletimize selam ve saygılarımı sunuyorum. Şimdi söz milletimizin

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.