DOLAR
32,4530
EURO
34,8305
ALTIN
2.446,17
BIST
9.915,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ABDÜLHAMİT GÜL’ÜN BOZÜYÜK ZİYARETİ

AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit GÜL, seçim çalışmaları doğrultusunda Bozüyük’e gelerek Belediye Başkanı Fatih BAKICI’yı ziyaret etti.

AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit GÜL’ün ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Ramazan KURTULMUŞ, İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin ÇAM, Belediye Meclis üyeleri ve İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu. Başkanlık makamında yapılan ziyarette Başkan BAKICI göreve gelme ve yaşanan 30 Mart Yerel Seçim süreci ile belediye faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Başkan BAKICI Bozüyük’te 20-25 yıldır terminal olmadığını ve bu sıkıntıyı aşarak ilçeye yeni ve modern bir terminal kazandırdıklarını, bu gün hafriyat çalışmaları başlayan üniversite için yapılan çalışmaları, Ramazan ayı boyunca düzenlenen mahalle iftarları ile vatandaşlarla bir araya gelerek halkla iç içe güzel bir Ramazan geçirdiklerini anlattı. Teşkilatla da hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını belirten Başkan BAKICI “teşkilatımızla her zaman iç içeyiz, her zaman irtibattayız” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit GÜL’de, cumhurbaşkanı seçimine ilişkin, “Tarihi bir seçim yaşayacağız. İlk defa bu coğrafyada bin yıllık bir coğrafyada yaşayan bizler, kendi devlet başkanımızı kendimiz seçeceğiz. 2023 hedefleriyle Türkiye ekonomik ve siyasi eksik kalan yönlerini daha da sağlamlaştıracak” dedi. Konuşmasında merkezi hükümetin 12 yıllık başarılarına da değinen GÜL “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, belediye başkanlığı hizmetlerinin çıtasını yükseltti ve nasıl belediye başkanlığı yapılır bunu gerçekten bir laboratuar gibi gösterdi. Eğer Bozüyük’te demokrasi varsa, Bilecik’te demokratik katılım varsa, Türkiye’de demokratik katılımlar vardır. Biz yukarıdan aşağı değil, aşağıdan yukarıya, yerelden bir demokratik taleplerin gelmesi ve merkezin de bu talepleri dikkate alması yönünde bir reformcu partiyiz. Bu hususta da, bu ülkelerimizi milletimiz benimsedi ve hamdolsun bütün tuzaklara ve darbe teşebbüslerine karşı milletimizin büyük bir teveccühü ile yüzde 45,5 gibi bir yerel seçimlerde çok yüksek bir oya tekabül eden tarihi bir seçim zaferiyle milletimiz destek verdi” dedi.

Belediye Başkanı Fatih BAKICI ziyaretin sonunda GÜL’e ziyaretin anısına seramik tabak hediye etti. Daha sonra GÜL ve beraberindekiler Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Abdülhamit GÜL 1 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Abdülhamit GÜL 2 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Abdülhamit GÜL 3 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Abdülhamit GÜL 4 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Abdülhamit GÜL 5 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Abdülhamit GÜL 6 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Abdülhamit GÜL 7

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.