DOLAR
32,3955
EURO
34,7994
ALTIN
2.402,82
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Açık
18°C
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
25°C

AK Parti Bilecik’te İsmi Öne Çıkan Aday Adayları Kimler?

AK Parti Bilecik’te İsmi Öne Çıkan Aday Adayları Kimler?

Bilindiği üzere, AK Parti’de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi için aday adaylığı başvuru süreci bugün resmen başladı. 9 Kasım -3 Aralık tarihleri arasındaki 25 günlük sürede aday adaylarının tamamı netlik kazanmış olacak.

Bilecik’te yaklaşık 15’e yakın aday adayı bulunduğu söylentiler arasında yer alırken, önümüzdeki günlerde aday adaylarının dosyalarını teslim etmeleri ile birlikte kaç aday adayı başvurusu yapıldığını hep birlikte göreceğiz.

AK Parti Bilecik’te İsmi Öne Çıkan Aday Adayları Kimler

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi için bir çok ismin Bilecik’te AK Parti’den aday adayı olacağı yönünde söylentiler bulunuyor.  AK Parti 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi için aday adaylığını ilk duyuran isim Bilecik’in sevilen esnaflarından Orhan Şişman oldu. Daha önce görüşme fırsatı bulduğumuz önceki dönem AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık ise aday adayı olacağını bizzat kendisi telaffuz etmişti. Bilecik Belediye Meclisi Üyesi Çetin Kaya’nın da bu süreçte aday adaylığı başvurusu yapacağını biliyorduk ve bugün kendisi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla aday adaylığını duyurmuş oldu. Yine ismi geçen aday adayları arasında geçen dönem için Bilecik Belediye Başkan Adayı Nihat Can’ın da dosyasını teslim ederek aday adaylığı başvurusunu yapması bekleniyor. Bir diğer isim ise, Üzeyir Yıldırım, şu anda Bilecik’te İŞKUR Müdürü olarak görev yapan Üzeyir Yıldırım’ın da aday adayı olabileceği söylentiler arasında yer alıyor. Yine daha önce aday adaylığı başvurusunda bulunmuş olan Hüsnü Bayrakçı’nın adı da Bilecik’te konuşmalar arasında geçiyor. Ayrıca bu isimler yanı sıra mevcut Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman’ın da adı konuşmalar arasında geçiyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.