DOLAR
32,5673
EURO
34,8813
ALTIN
2.434,81
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

Ak Parti Bilecik Teşkilatının Kongre Heyecanı

AK Parti eski genel başkanı ve eski Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmiş Cumhurbaşkanı olmasının ardından gözler Ankara’da bugün yapılan 1. Olağanüstü kongreye çevrildi.

Ankara Arena Spor Salonunda yapılan kongrede beklen oldu ve eski dış işleri bakanı Ahmet Davutoğlu 1382 oyla AK Partinin 2. ve yeni Genel başkanı oldu. AK Parti Bilecik Teşkilatlarının da kalabalık bir ekiple katıldığı kongrede, oy kullanma ve tarihi ana canlı olarak şahitlik etme heyecanı yaşandı.

Kongreye katılan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, “Tarihi ana şahitlik etmenin heyecanını yaşıyoruz” ifadelerini kullanırken şu açıklamalarda bulundu, “Partimizin 12 yıllık süreci içerisinde, hep başında gördüğümüz, Ustamız, Genel Başkanımız, Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, ülkesine seçilmiş Cumhurbaşkanı olarak hizmet etme onurunu yaşadı. Aslında içimizde küçükte olsa bir burukluk var çünkü Türkiye Ak Parti dönemine gözlerini ustamız Erdoğan’la açtı ve 12 yıl bu süreç bu şekilde gitti. 12 Yıldı bir çok yeniliğe, sessiz devrime imzamızı attık. Ancak söylediğim gibi kendisi artık seçilmiş bir Cumhurbaşkanı olarak hizmete devam edecek. Bizler de bugün Partimizin 12 Yıllık süre içerisindeki 2. Genel Başkanını bu kongrede belirledik yeni genel başkanımız sayın Davutoğlu’nun Dışişleri Bakanlığındaki başarısı tartışılmaz nitelikte ve Genel Başkanlığa da Başbakanlığa da yakışan bir isim bizim Davutoğlu döneminde, yeni dönemde, Yeni Türkiye döneminde yapılacak olan başarılardan şüphemiz yok. Biz dün Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında nasıl dimdik durduysak, bugün de sayın Ahmet Davutoğlu’nun arkasında aynı diklikte duracağız ve Türkiye’nin ilerlemesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. ” dedi.

Gerçekleşen Kongreye AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Gençlik Kolları Başkanı ibrahim kurt, Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal, İlçe Başkanları ve belediye başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.