DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
28°C

AK PARTİ BİLECİK İL DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

AK PARTİ BİLECİK İL DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Bilecik İl Danışma Meclisi Kasım ayı toplantısı yapıldı.

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen toplantıya İstanbul Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karaca, AK Parti Bİlecik Milletvekili Halil Eldemir, İl Başkanı Fikret Karabıyık, İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal,Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, AK Partili Belediye Başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri ve partililer katıldı.
Saygı duruşu, akabinde okunan İstiklal Marşının ardından 15 Temmuz ile ilgili video sunumu izlendi.
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karaca, 15 Temmuz Darbe Girişiminde Bilecik’e duruşundan dolayı teşekkürlerini sunarak, “Sizlerin dik duruşu İstanbul’da ve Ankara’da Türkiye’nin 81 vilayet ve ilçesinde dik duruşun sergilenmesi göğüs göğüse mücadele verilmesi dostlara güven düşmanların kalbine ise korku verilmesini sağladı. Bu nedenle teşekkür ediyorum Allah razı olsun. İşte onların her birisi dostlara güven verdi. Göğüs göğüse verilen mücadelelerin hepsi dostlara güven verdi. Düşmanlara korku saldı. Hepsinden Allah razı olsun. Biz bu badireyi hep beraber atlattık.Şimdi niye bunlar başımıza geliyor? Çok korkulduğu için. İşte FETÖ’ye vuruyorsunuz ses Amerika’dan geliyor HDP’ye vuruyorsunuz ses Amerika’dan geliyor. Her birine vurduğunuz zaman ses bir yerden geliyor. Şimdi hep beraber görüyoruz özellikle bir iki gündür daha iyi görüyorsunuz; önce HDP milletvekilleri göz altına alındıktan sonra Avrupa’dan bir yerlerden derin kaygılar duyuyoruz. Bizde onların kaygılarına kaygı duyuyoruz.Çünkü insanlar yaşadığı ülkeye eğer ihanet ediyorlarsa ben bunu her yerde söyledim şimdide söylüyorum vatana ihanetin bedeli olmaz. Er ya da geç ihanetin bedeli olur. Vatana ihanet edenler er ya da geç bunun bedelini ödeyecekler. Türkiye’nin gelişmesini istemeyenler, bu coğrafyada Türkiye’nin söz sahibi olmasını istemeyenler üstümüze geleceklerdir. Allah’a hamdolsun dimdik duran bir milletimiz var.En zor zamanımızda hep arkamızda oldular.Bundan sonrada arkamızda olmaya devam edeceklerini umuyoruz.Çünkü bu zorluklar beraber aşılır.” diye konuştu.

İl Başkanı Fikret Karabıyık ise, Bilecik’in 15 Temmuzda söz konusu vatan olduğunda nasıl bir ve beraber olduğunu en güzel şekilde sergilediğini kaydetti.

Bilecik Milletvekili Eldemir ,Kasım ayının önemine vurgu yaparak, “2001 yılında 14 Ağustos’ta Afyon’dan yola çıkarken Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek çıktığımız yolda sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde milletimizin karşısına çıktığımız ilk seçim 3 Kasım 2002 seçimleriydi.Bu açıdan Kasım ayının Türkiye’nin gelişmesi, medenileşmesi açısından önemi büyük. O gün 2002 yılında yola çıkarken Türkiye’nin tablosu hepinizin malumları. O günden bugüne kadar yapılanları çok uzun uzun anlatabiliriz. Eğitimden, sağlığa ulaştırmadan, ekonomiye, turizme, sanayiye aklınıza gelebilecek her alanda Türkiye’de hakikaten hiçbir şey eskisi gibi olmadı” dedi.
Eldemir konuşmasının ardından Bilecik’te Ulaştırma, Sağlık, Gençlik ve Spor, Çevre ve Şehircilik, Eğitim,Vakıflar, Gıda Tarım ve Hayvancılık, Enerji alanında yapılan ve yapılacak projelere ilişkin bilgi verdi.
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ise 14 Ağustos 2001 tarihinin Türk siyasi tarihinde çok önemli bir tarih olduğunun altını çizerek, ”O gün halkımızın kendisinin kurduğu ve tabelasını kendisinin astığı bir parti tecelli etti ve kuruldu. Lideri Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşları kutlu yürüyüşe başladı. Uzun ince bir yolculuk gittik gündüz gece. Her başarımız bu milletle el ele, gönül gönüle vererek gerçekleşti. Hayallerde olmayanları bu kadrolar gerçeğe dönüştürdü.Biz ne kadar el ele, gönül gönüle vererek halkımızın kaderini gelecek noktasında iyi hallere getirmeye çalıştıysak bu milletin ayağına yıllarca pranga vuranlar ve bu milletin sırtına yük olanlar, her zaman önünü kesenler yine karşımıza çıktı. Bunları atlattık. Allah’a çok şükürler olsun. Burada kuruluşta nasıl bu millet el ele verdiyse tabelasını birlikte astıysa, her sıkıntı da her dertte yine milletimiz bizim arkamızda oldu. Millet, halk ve hak yan yana olduğu için, aynı doğrultuda olduğu için Allah’a çok şükürler olsun ki bu sıkıntıların her birini aştık. Bunları hep gururla anıyoruz ama bugün bu devam eden süreç içerisinde bu nesil gerçekten şununla gurur duyabilir. Biz hep geçmişimizle gurur duyduk. Artık gelecek nesillerimizin de bizimle gurur duyacağı çok önemli süreçleri gerçekleştirdik. Halkımız gerçekleştirdi, milletimiz gerçekleştirdi. Bu kadro mensupları gerçekleştirdi. 15 Temmuz Türk siyasi hayatında ve Türkiye’nin geleceğinde çok önemli bir mihenk taşı oldu. Sular bulanmadıkça durulmaz. Bazen karanlığın en kesik olduğu zaman, aydınlığın en yakın olduğu tan yerinin ağırma vaktidir. 15 Temmuz ne kadar karanlık bir geceyse ben inanıyorum ki 16 Temmuz sabahından itibaren başlayan süreç memleketimizin geleceği açısından o kadar aydınlık ve inşallah ilerleyen süreçte 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimizi gerçekleştirme noktasında da o kadar olumlu yolların açılacağı bir süreçtir. ” dedi.

Danışma toplantısının divan üyeliğini Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Merkez İlçe Teşilat Başkanı Ünal Özkan, ÜniAK Başkanı Mahmut Emir Kaya ve Kadın Kolları Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Münevver Ünal yaptı.

 

14915609_808269485982679_8174503112552299254_n 14632900_808269579316003_6799826732071085534_n 14980706_808269649315996_2241236558634295276_n 14910535_808269805982647_8218412737872844538_n

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.