DOLAR
32,3692
EURO
34,9458
ALTIN
2.325,68
BIST
9.091,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

AK PARTİ BİLECİK İL DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Bilecik İl Danışma Toplantısı Yapıldı

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak konuşan AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Bilecik’in 11 belediyesine de talip olduklarını belirterek, “Hedefimiz 11’de 11 yapmak” dedi. Konuşmasında 31 Mart seçimleri ile ilgili teşkilatlara önemli mesajlar veren, seçimlere halkın istediği adaylarla girileceğini ifade eden İl Başkanı Karabıyık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği talimatı hatırlatarak, “Aday adaylığı sürecinde kim ki bireysel derdine düşerse karşısında AK Parti teşkilatlarını görecek. Kendini düşünenler varsa kesinlikle aday adayı olmasınlar diyoruz” ifadelerini kullandı.Cumhur İttifakı ile ilgili spekülasyonlara da değinen Karabıyık, Cumhur İttifakı’nın mili ve yerli tüm konularda devam ettiğini sadece 2019 yerel seçimlerinde ittifak yapılmayacağını aktardı. Toplantıda daha sonra konuşan AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı dolu afetinden zarar gören Osmaneli çiftçisine devlet tarafından destek verileceğini duyurdu. Milletvekili Selim Yağcı konuşmasında afet kapsamında verilecek desteklerden ilk faydalanacak şehirlerden birinin Bilecik olduğunu söyleyerek “Osmaneli’nde afetten etkilenen çiftçilerimizin zararlarının tamamı karşılanmasa da zararlarını hafifletecek bir desteği sağlamanın çabası gayreti içerisindeyiz. Devletimiz bir geçmiş olsun mahiyetinde yardımda bulunacak” dedi. Soru ve cevap bölümünün ardından sona eren toplantı ile ilgili olarak değerlendirme yapan Milletvekili Selim Yağcı “Dirilişin şehri Bilecik’mizde AK davamızın AK neferleri ile İl Danışma Toplantımızı gerçekleştirdik. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ilk günkü aşkla, azim ve kararlılıkla memleketimize hizmet etme noktasında teşkilatlarımızla uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. İl Başkanımıza, kadın kolları teşkilatımıza ve gençlik kolları teşkilatımıza ve yönetimde yer alan tüm yönetici arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Rabbim, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde AK kadrolarla şehrimize, ülkemize, milletimize hizmet etmeyi sürdürmemizi nasip etsin. Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele” dedi.

            “AK Parti Bilecik İl Danışma Meclisimiz için dava arkadaşlarımızla bir araya geldik” diyen Başkan Bakıcı ise “Gönlümüz bir, hedefimiz bir. Güçlü Türkiye için güçlü Bilecik için durmak yok” dedi.

            Toplantıya Bilecik AK Parti Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Belediye Başkanları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.