DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Ak Parti Bilecik İl Başkanı Yıldırım’ın Seçim Sonrası İlk Açıklaması

Ak Parti Bilecik İl Başkanı Yıldırım’ın Seçim Sonrası İlk Açıklaması. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından ilk açıklama Ak Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım’dan geldi. Ak Parti İl Başkanı Yıldırım, seçimin bittiğini ve sıranın Bilecik için çalışma vaktinin geldiğini ifade ettiği basın açıklamasında şunlar kaydedildi:

Bir seçim sürecini daha huzur içerisinde tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kurulduğumuz günden bugüne girmiş olduğumuz her seçimde kendimizle yarıştık. Genel Merkezimizin koordinasyonunda, teşkilatlarımızın gayretli ve disiplinli çalışması ile Büyük ve Güçlü Türkiye yolunda Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan yeniden cumhurbaşkanı seçilmiştir.

Hemşehrilerimizin her birine seçim dönemindeki anlayışları ve demokrasi şölenine katkıları, birlikte yarıştığımız siyasi parti temsilcilerine de siyasi nezaketleri vesilesi ile teşekkür ediyorum.

Seçim süreçleri bir bayrak yarışıdır ve yarışma vakti geride kalmıştır. Gün, milli hedefler etrafında Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Büyük ve Güçlü Türkiye’yi inşa ve ihya etme vaktidir. Gün Ortak gayemiz #BİLECİK için üretme vaktidir.

Şehrimizde yaşayan 228.673 vatandaşımızın her birinin yanında ve hizmetinde olduğumuzun, bize destek veren vermeyen her vatandaşımıza kapımızın açık olduğunun bilinmesini isterim.

Unutulmamalıdır ki, kazanan bir kez daha demokrasimiz, milletimiz ve hizmet etmekten onur duyduğumuz Bilecik’imiz ve ülkemiz olmuştur.

Seçim sonuçlarının şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Saygılarımla.

Serkan Yıldırım
Ak Parti Bilecik İl Başkanı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.