DOLAR
32,4993
EURO
34,8567
ALTIN
2.441,37
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
16°C

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısında 31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan Mahalli İdareler Seçiminde AK Parti’nin Bilecik Belediye Başkan Adayını açıkladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısında aralarında Bilecik’in de bulunduğu 17’si büyükşehir olmak üzere 48 belediye başkan adayının alfabetik sıraya göre açıkladı.

Erdoğan, AK Parti aday tanıtım toplantısında AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı olarak, Bayırköy Belediye Başkanı ve Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı olarak bilinen Mustafa Yaman’ı açıkladı.

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman ile birlikte, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkanı Semra Aydemir , AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Volkan Demiröz de sahneye çıktı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ellerini havaya kaldırarak partilileri selamladı.

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman Kimdir?

Mustafa Yaman, 1968 yılında Bayırköy`de doğdu.

İlk ve orta eğitimini Bayırköy İlköğretim Okulunda tamamladıktan sonra lise eğitimini Bilecik Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı.

2018 yılı Temmuz ayında, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinin iki yıl süreli Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programından mezun oldu.

1988-1990 yılları arasında askerlik görevini tamamladıktan sonra 1990 Temmuz ayında Tekersan Jant Fabrikası`nda elektrik bakımcısı olarak iş başı yaptı. Bu arada 1992 yılında işyeri temsilcisi olarak seçildi. 2002 yılında Bozüyük`e kurulan sendikaya şube başkan yardımcısı olarak seçildi.

Evli ve iki çocuk babası olan Mustafa Yaman, bu süreler içerisinde insan ilişkileri, liderlik, temel ekonomi ve halk yönetimi konularında bolca eğitim aldı. Bu arada iki kez KKTC, bir kez de Mısır ziyaretinde bulundu. 29 Mart 2009’da yapılan yerel seçimlerde Bayırköy Belediye Başkanı olarak seçildi. 31 Mart 2019 Tarihinde yapılan Yerel Seçimlerde 3’üncü kez Bayırköy beldesine, belediye başkanı olarak seçildi.

 

Yorumlar

  1. Ahmet Kesim dedi ki:

    Melek başkana hayırlı uğurlu olsun. AK Parti seçimi yine elleriyle verdi CHP’ye. Zaten 100 kişilik kalabalık her şeyi belli ediyor.