Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

Ak Parti Bilecik Aday Tanıtım toplantısında neler yaşandı?

Bilecik, Salon Kar’da Ak Parti Bilecik Aday Atanıtım Toplantısı yapıldı.
7 haziran genel seçimleri öncesinde Ak Parti Bilecik milletvekili adaylarının belirlenmesinin ardından,Ak Parti Bilecik il Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya oldukça yoğun bir katılım vardı.
Toplantıya katılan,Bilecik milletvekili Fahrettin Poyraz,”Bizim Başbakanımız, bizim Bakanlarımız, bizim Belediye Başkanlarımız, bizim İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi üyesi arkadaşlarımız diye başlayan cümleleri kurabilecek tek partinin Ak Partidir.Bu gücümüzün farkında olmamız lazım. Zor dedi arkadaşlarımız.Arkadaşlar biz ne zorluklar atlattık.Biliyorsunuz değil mi? Ne badireler atlattık bu ülkede.2002 yılı daha dün gibi belki hafızalarımızda.Ama 2002 yılında biz seçime girdiğimizde Genel Başkanımız Milletvekili adayı bile değildi arkadaşlar. Ne çabuk unuttuk. Bir siyasi parti için bundan daha büyük bir zorluk olabilir mi? Siz seçime giriyorsunuz Genel Başkanınız yasaklı.Genel Başkanınız dışarıda, Başbakan olarak başka bir Milletvekili arkadaşımız görevlendirildi.Biz ne zorluklar atlattık arkadaşlar.1 Mart tezkerelerini atlattık. Bu ülkede biz bu 1 Mart tezkeresini acaba geçirmezsek, bu ülkede ekonomik kriz olur mu tartışmalarını yaşadık günlerce medyada, gazete sayfalarında, 1 milyar dolar için,500 milyon dolar için bu tartışmalar yaşandı. Biz zorluklar atlattık arkadaşlar. Hatırlayın herkes Cumhurbaşkanını seçti, Ak Partiye geldiği zaman Anayasa Mahkemesi karar aldı. Dedi ki toplamda yeter sayısı 367 olması lazım.İyi ama bizden önce hiçbir Cumhurbaşkanlığı seçiminde bu şart yoktu,bu kural yoktu.Niye oyun oynanırken,oyunun ortasında kural değiştirdiniz.Allaha şükür seçime gittik.Millet ne dedi?Ak Parti doğru yolda dedi.Biz bu kadroya inanıyoruz.Biz bu kadroya güveniyoruz. Daha da güçlü bir destekle Ak Partiyi iktidara getirdi. Ben bütün Ak Partili aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Biz onlara inanıyoruz teşkilatları olarak. İnanıyorum ki hem seçim döneminde hem de milletvekilliği döneminde çok başarılı olacaklar. Bu davayı daha da yukarı taşıyacaklar.”dedi.

Ardından 7 Haziran genel seçimlerinde Bilecik’ten 1. sıra milletvekili adayı olarak belirlenen Halil Eldemir konuşmasında,”2001 yılında partimiz kurulduğunda yola çıkarken bir şey söylemiştik. Söylediğimiz şey kısaca şuydu. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak demiştik. Geride bıraktığımız 13 yılda gerçekten hiçbir şey eskisi gibi değil.Sağlığından eğitimine, turizminden enerjisine, ekonomisinden sanayisine, Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Yeni dönemde, inşallah bu güne kadar yapılanlar bundan sonra daha ileri gidecek ve ülkemizi 2023’lere,2053’lere,2071’lere ulaştırmak ve Dünyada lider ülke Türkiye yapabilmek için çaba göstereceğiz.”ifadelerine yer verirken,2.sıra milletvekili adayı Ramazan Kurtulmuş ise,Halil Eldemir ve kendisine nasip olan Bilecik Milletvekili adaylığı ile ilgili olarak,7 Nisan’dan 7 Haziran’a kadar olan sürede, birlik ve beraberlik içerisinde yürüyeceklerini belirtti.

Aday tanıtım toplantısı Ak parti Bilecik İl Başkanı Kadir bayrak tarafından Bilecik milletvekili Fahrettin Poyraz’a yapılan plaket takdiminin ardından toplu fotograf çekimiyle sona erdi.
DSC_0054

DSC_0052

DSC_0045

DSC_0038

DSC_0031

DSC_0021

DSC_0015

DSC_0013

DSC_0012

DSC_0010

DSC_0006

DSC_0070

DSC_0073

DSC_0061

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.