DOLAR
32,3640
EURO
34,9533
ALTIN
2.325,55
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

AK Parti 5. Olağan Bilecik İl Kongresi

AK Parti 5. Olağan İl Kongresi Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Amasya Milletvekili Naci Bostancı, İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken, Bursa Milletvekili ve Bilecik İl Koordinatörü Canan Candemir Çelik’in katılımıyla başladı.

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen kongre, Ahmet Baha Öğütken’nin divan başkanlığı ile başladı. Kongreye tek aday olarak giren, İl Başkan Adayı Kadir Bayrak, 361 geçerli oyla AK Parti Bilecik İl Başkanı olarak seçildi.

Bakan Avcı, “Yeni Türkiye” diyoruz. Türkiye, genç bir ülke, nüfus ortalamamız genç nüfustan oluşuyor. Öyle kalması için de başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün yetkililerimiz sık sık gerekli uyarıları yapıyor” diyerek, Türkiye’nin genç nüfusu aynı zamanda genç bir hafızasının olduğunu gösterdiğini söyledi.

“Yeni Türkiye denildiğinde eski Türkiye’nin ne olduğunu bilmeyen çok büyük bir kitle ile konuşuyoruz” demek diyen Avcı, “Gençlerimizi kırmadan, incitmeden, onların başına kakmadan eski Türkiye’nin ne olduğunu, nereden geldiğimizi, nasıl bir Türkiye devraldığımızı ve ne yapmaya çalıştığımızı uygun bir üslup ile tekrar tekrar hatırlamakta, hatırlatmakta ve anlatmakta fayda var” ifadesinde bulundu.

AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kurt eski İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş’a hediye verdi.

Kongre’ye AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İlçe Belediye Başkanları, ve AK Parti İlçe Başkanları, Belde Belediye ve Belde Başkanları, delegeler ve vatandaşlar katıldı.

akparti 5.olağan bilecik il kongresi (10) akparti 5.olağan bilecik il kongresi (11) akparti 5.olağan bilecik il kongresi (12) akparti 5.olağan bilecik il kongresi (13) akparti 5.olağan bilecik il kongresi (14) akparti 5.olağan bilecik il kongresi (15) akparti 5.olağan bilecik il kongresi (16) akparti 5.olağan bilecik il kongresi (17) akparti 5.olağan bilecik il kongresi (18) akparti 5.olağan bilecik il kongresi (19) akparti 5.olağan bilecik il kongresi (1) akparti 5.olağan bilecik il kongresi (2) akparti 5.olağan bilecik il kongresi (3) akparti 5.olağan bilecik il kongresi (4) akparti 5.olağan bilecik il kongresi (5) akparti 5.olağan bilecik il kongresi (6) akparti 5.olağan bilecik il kongresi (7) akparti 5.olağan bilecik il kongresi (8) akparti 5.olağan bilecik il kongresi (9)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.