DOLAR
32,3852
EURO
35,0493
ALTIN
2.326,85
BIST
9.128,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

AİLELERİ ZİYARET EDEREK SEVİNÇ VE ÜZÜNTÜLERİ PAYLAŞIYOR

Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can, ilimiz sakinlerini evlerinde ziyaret ederek, sevinç ve üzüntüleri paylaşıyor.

Göreve geldiği günden bu yana vatandaşlarımızla iç içe olan Belediye Başkanı Nihat Can, eşi Nesrin Can ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilimiz sakinleri ile bir araya geldi.

Ziyaretleri kapsamında ilk önce Beşiktaş Mahallesi Beşyüzevler Sitesi sakinlerinin çay davetine katılan Belediye Başkanı Nihat Can, daha sonra eşi Nesrin Can ile birlikte ilimiz sakinlerinden Nazmi Er ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaretleri kapsamında Fevzi Demiray ailesinin çay ikramına katılan Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can, AK Parti Kurucu İl Başkanlarından İbrahim Ertan ve ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, taziyelerini iletti.

Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can, son olarak ilimiz sakinlerinden İrfan Yerci’ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretleri hakkında sosyal medya hesabında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Hemşehrilerimizi ziyaret ederek, acılarını ve sevinçlerini paylaştık. Cenabı Allah ülke ve millet olarak, huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir gelecek nasip etsin. Vefat eden kardeşlerimize ve büyüklerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Hasta olan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.