DOLAR
32,5811
EURO
35,0501
ALTIN
2.456,24
BIST
9.814,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Açtığımız Yeni Yollarla Halkımıza Ulaşıyoruz

Açtığımız Yeni Yollarla Halkımıza Ulaşıyoruz. Yapımına devam edilen Şehit Mesut Bilir yolunun çalışmalarını yerinde inceleyen Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, “açtığımız yeni yollarla halkımıza ulaşıyoruz” dedi.

Başkan Şahin, beraberinde Danışmanları Selçuk Erdağı, Rafet Özbek ve birim müdürleri ile birlikte çalışmanın gerçekleştirildiği alanda incelemelerde bulundu. Çalışmanın son durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Şahin, Bilecik Belediyesi olarak büyük bir çalışma gerçekleştirildiğine dikkat çekerek, şunları söyledi:
“Burada Şehit Mesut Bilir Caddesinin devamında yer alan Meram Kent ve Nilüfer Sitelerinin bağlanacağı bir çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Son derece önemli ve büyük bir çalışma. Açtığımız bu yeni yol ile site sakinlerimiz ile şehrimiz arasında daha büyük ve daha ulaşılabilir bir yol açmış oluyoruz. Çünkü eski yol oldukça virajlı ve dar. Dolayısıyla bu çalışma tamamlanınca site sakinlerimiz daha güzel ve rahat bir yola kavuşmuş olacak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.