enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Bilecik Osmaneli’nde Herkesin Bir Ağacı Olmalı

A+
A-

Bilecik Osmaneli’nde Herkesin Bir Ağacı Olmalı

Osmaneli Belediyesi ve Çevre koruma ekoloji bilim dergisi ile ortaklaşa yürütülen proje gereği  19 ARALIK 2013  Perşembe günü ilçemiz  Osmaneli’nde Sakarya kenarında belirlenen alan üzerinde ağaç dikim töreni gerçekleştirildi.

Projenin sloganı, herkesin bir ağacı olmalı başlığını taşıyor. Düzenlenen törene  Kaymakam Edip ÇAKICI, Belediye Başkanı Mehmet ISIKAN, Çevre koruma ekoloji bilim dergisi üst düzey yöneticileri, Belediye meclis üyeleri, AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın KARACA, il genel meclisi üyeleri, öğrenciler ve halk katıldı.

Ağaç dikme töreni iki ayrı etap halinde gerçekleştirilecek, dün gerçekleşen ilk etabında 1300 adet , Nisan 2014 ayındaki ikinci etabında ise 1300 adet olmak üzere toplamda 2600 adet; dişbudak, akçaağaç, meşe, akasya, ıhlamur, çınar, erguvan çeşitlerinden oluşan fidanları dikilecek.

Düzenlenen törende, Çevre Koruma Ekoloji Bilim Dergisi Halkla İlişkiler Müdürü, Çevre Mühendisi Ayla YOLAÇTI; herkesin bir ağacı olmalı kampanyası hakkında, protokolü ve katılımcıları bilgilendirerek, projenin hedeflerini dile getirdi.

Belediye Başkanı Mehmet ISIKAN,  Osmaneli Belediyesinin bu tür işbirliğine her zaman hazır olduğunu, ağaçlandırmaya ayrı bir önem verdiğine vurgu yaparak, ilerleyen günlerde daha yeşil, daha temiz  çevreyi gelecek kuşaklara bu tür projelerle miras bırakacaklarını dile getirdi. Ağaç dikme töreni anısına karşılıklı plaketlerin sunulmasını takiben, fidan dikimine geçildi.

Yorumlar


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.