enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
47,3595
EURO
54,0169
ALTIN
6.227,54
BIST
13.989,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Açık
32°C
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
28°C

81 İl Valiliğine Gönderildi

A+
A-

81 İl Valiliğine Gönderildi. Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alınan yeni tedbirler ile ilgili ek genelge İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il Valiliğine gönderilen ek genelgede 21 Mart Cumartesi gecesi saat 24:00 ten itibaren yürürlüğe alınması istenen Koronavirüs Salgini ile Mücadele kapsamında gönderilen ek genelgede, alkollü, alkolsüz restoran ve lokanta, pastahane ve benzeri iş yerlerinin paket servis alanları hariç müşterilerin oturmasına izin verilmemesi, gel-al şeklinde çalışılması, pastane ve benzeri alanlardaki oturma alanlarının kaldırılmalarının sağlanması, bu alanlara müşteri kabul etmemeleri için gerekli işlemlerin yapılması istendi.

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il Valiliğine Koronavirüs Salgini ile Mücadele kapsamında gönderilen ek genelgeyle ;

21 Mart Cumartesi ( Bugün ) saat 24 : 00 itibariyle içkili ve / veya içkisiz tüm lokanta ve restoranlar ile pastane ve benzeri iş yerlerinin sadece paket servis, gel – al benzeri şekilde, müşterilerin oturmasına müsaade etmeden hizmet verecek . Bu nedenle lokanta / restoranlar ile pastane ve benzeri iş yerlerinin oturma alanlarını kaldırmaları sağlanacak, bu alanlara müşteri kabul etmemeleri konusunda gerekli işlemler yapılacak.

Yorumlar


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.