DOLAR
32,2586
EURO
34,7002
ALTIN
2.402,64
BIST
10.256,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
23°C
Bilecik
23°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Açık
20°C

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ŞİİR DİNLETİSİ VE KONSERİ

Bilecik Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte kadınlarımız, Tasavvuf Müziği Konseri ve Şiir Dinletisi ile buluştu.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen etkinliğe; Milletvekilimiz Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Belediye Başkanı Nihat Can’ın kadınlarımız için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü armağanı olarak  düzenlenen etkinlik, katılımcılar tarafından beğeniyle takip edildi.

 

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen etkinlikte;

Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ömer Selimoğlu sevilen eserlerini seslendirirken, Televizyonların Beğenilen İsmi İkbal Gürpınar ise konuşmacı olarak bilgiler aktardı.

İKBAL GÜRPINAR:

‘’’MEDENİYETİN DOĞDUĞU ŞEHİRDE OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM’’

Programda konuşan İkbal Gürpınar, Bilecik’te olduğu için duyduğu memnuniyeti belirterek; ‘’Dünyaya Medeniyeti aşılayan devletin doğduğu şehirde olduğum için çok mutluyum’’ dedi.

Bilecik’te çok güzel bir şekilde ağırlandıklarını kaydeden Gürpınar, ‘’Birçok şehri geziyoruz. Ancak böyle kültür kongre merkezi ve sahip olduğu özellikler ile misafirperverliği hiçbir yerde görmedim’’ dedi.

Televizyon ekranlarının sevilen ismi İkbal Gürpınar söyleşisinde aile hayatı, sosyal ve iş hayatı ile dinimizde kadının yeri konularında katılımcılara bilgiler aktardı.

BAŞKAN CAN:

‘’KADINLARIMIZ BAŞIMIZIN TACI YENİ DÖNEMDE KADINLARIMIZ İÇİN ÇOK DAHA GÜZEL PROJELERİMİZ VAR’’

Etkinlik sonunda konuşan Belediye Başkanı Nihat Can ise konuklarına teşekkür ederek, ‘’Bilecik Belediyesi olarak yine güzel bir etkinliği gerçekleştiriyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi kadınlarımız Başımızın tacıdır. Gerçekten kadınlarımız hayatımızın her anında bizlerin en büyük yardımcılarıdır. Bizler de Bilecik Belediyesi olarak kadınlarımıza bu konuda büyük önem veriyoruz ve yeni dönem projelerimizin birçoğunun temelinde kadına verdiğimiz önemin izleri yatıyor’’ ifadelerini kullandı.

Etkinliğin sonunda Milletvekilimiz Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı ile Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can konuklarına Bilecik toprağından yapılan kahve fincanı takımı hediye etti.

KADINLARIMIZA FESLEĞEN ÇİÇEĞİ TOHUMU VE KALEM HEDİYE EDİLDİ

Renkli ve güzel anların yaşandığı etkinliğin sonunda İkbal Gürpınar, kitaplarını imzalayarak, vatandaşlarımızla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Diğer yandan Belediye Başkanı Nihat Can tarafından kadınlar için hazırlanan fesleğen çiçeği tohumu ile kalemler, Milletvekilimiz Selim Yağcı’nın eşi Fatma Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can’ın eşi Nesrin Can, tarafından kadınlara dağıtıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.