DOLAR
32,3654
EURO
34,9610
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

”8. Bilecik Belediyesi Geleneksel Çocuk Festivali” ertelendi

”8. Bilecik Belediyesi Geleneksel Çocuk Festivali” hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 8. gerçekleştirilecek olan Bilecik Belediyesi Geleneksel Çocuk Festivali hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Bilecik Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve büyük bir beğeni ile takip edilen geleneksel çocuk festivali, olumsuz hava koşulları nedeniyle daha sonraki bir tarihte gerçekleştirilecek.

Daha sonraki bir tarihte gerçekleştirilecek olan etkinlikler kapsamında çocuklarımız, 8. düzenlenecek olan ”Bilecik Belediyesi Geleneksel Çocuk Festivali ” programı ile eğlenceli anlar yaşayacak.

Bilecik Belediyesi önünden Cumhuriyet Meydanı’na kadar gerçekleştirilecek yürüyüşün ardından çocuklarımız, 3 gün boyunca gönüllerince eğlenecek.

Çocuk oyun grupları ve birbirinden güzel etkinlikler ile zaman geçirecek olan çocuklarımız burada güzel ikramlar ile de karşılanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.