DOLAR
32,5209
EURO
34,7484
ALTIN
2.495,06
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

6K AKILLI DURAKLAR DİĞER İLLERE ÖRNEK OLDU

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN:

ŞEHRİMİZE KAZANDIRDIĞIMIZ 6 K AKILLI DURAKLARIN BİR ÇOK ŞEHİRDE ÖRNEK PROJE OLARAK UYGULANMASI BİZLERE MUTLULUK VERİYOR

Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi tarafından şehrimizin birçok noktasına kazandırılan 6 K Akıllı Duraklar hakkında yaptığı açıklamada, ‘’Şehrimize kazandırdığımız 6 K Akıllı Durakların birçok şehirde örnek proje olarak uygulanması bizlere mutluluk veriyor’’ dedi.

Belediye Başkanı Nihat Can beraberinde Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili birim müdürleri ile birlikte Hürriyet ve Osmangazi Mahallesine kazandırılan 6 K Akıllı Duraklarda incelemelerde bulundu.

Şu ana kadar olan 6 adet duraklara iki tane yeni durağın eklendiğini hatırlatan Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Daha önce şehir merkezinde vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz 6 adet 6 K Akıllı Duraklara 2 yeni durak daha ilave ettik. Osmangazi Mahallesi ve Hürriyet Mahallesi sakinlerimiz için yeni yerlerinde hizmete giren 6 K (Kütüphane, Kablosuz İnternet, Kamera Sistemi, Kahve Otomatı, Klima ve Kütüphane) ile vatandaşlarımıza konforlu hizmeti sunuyor. Örnek niteliğinde olup yakın bölgemiz ve bazı şehirlerimizde benzerlerinin hizmete sunulması bizleri son derece memnun ediyor. İlklerin Şehri Bilecik’te; Bilecik Belediyesi olarak güzel ve önemli çalışmaları gerçekleştirmeye devam edeceğiz. ‘’ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.