DOLAR
32,5878
EURO
34,8455
ALTIN
2.503,43
BIST
9.678,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

500 Bin Metrekare Alana 500 Bin Ağaç

500 Bin Metrekare Alana 500 Bin Ağaç. Bilecik’in Osmaneli İlçesinde oluşturulan 500 bin metrekarelik park alanına 500 bin ağaç hedefi için çalışmalar hızla devam ediyor.

Vatandaşların hazırlanan mesire yerlerine büyük ilgi gösterdiğini ancak mesire yerlerinde çocuklar için oluşturulan oyun alanlarına kötü niyetli kişilerce zarar verildiğini dile getiren Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli halkından alanların korunması hususunda yardım istedi.

Osmaneli Belediye Başkanı Şahin konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:

“Osmaneli de 500.000 m2 park ve 500.000 adet ağaç hedefimiz için çalışmalarımız devam ediyor. Hedefe ulaşmada büyük yol kat ettik. Osmaneli cevre il ve ilçelerden gelen misafirlerimizin de kullandığı güzel mesire yerleri haline gelen parklarımız çok beğeniliyor.

Parklarımızda ki oyun gruplarımıza bazı kötü niyetlilerce zarar verildiğini görmek bizleri üzüyor. Halkımızın bu güzel parkların korunması için bizlere yardımcı olmasını bekliyoruz. Her yıl bir kaç kez oyun gruplarını yenilemek, bakımlarını yapmak zorunda kalıyoruz.

Zarar verilen oyun gruplarının kendi ekiplerimizle bakımlarını yaparken, yeni oyun gruplarını da yine kendi ekibimizle imal ediyoruz.

Oyun grupları ile ilgilenen ustalarımıza ve kaynak ekibimize üstün gayretleri için teşekkür ediyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.