DOLAR
32,3812
EURO
35,0362
ALTIN
2.326,46
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
21°C

47. SANAT YILINDA İLHAN ŞEŞEN’DEN “HEDİYEM” GELİYOR…

05.10.2018
A+
A-

47. SANAT YILINDA İLHAN ŞEŞEN’DEN “HEDİYEM” GELİYOR…

Usta müzisyen İlhan Şeşen’in yaklaşık iki yılda tamamladığı, “Hediyem” adını verdiği tribüte albümü Sony Music etiketiyle tüm müzikseverlerle buluşuyor.

Müzik duayeni İlhan Şeşen, 70. yaşında çok değerli isimlerle oluşturduğu tribüte albümüne “Hediyem” adını vererek 47. sanat yılını da taçlandırıyor. İlhan Şeşen’in en sevilen eserlerinin buluştuğu bu albümde birbirinden değerli sanatçı dostlarının yorumları yer alıyor.

“Hediyem” albümünün çıkışı “Yalın-Sensiz Olmaz” şarkısıyla gerçekleştiriliyor. “Sensiz Olmaz” şarkısının video klibi Amsterdam ve İstanbul çekimleriyle, Ömer Faruk Sorak yönetmenliğinde kadraja alındı. Ömer Faruk Sorak’ın “İlhan Şeşen-Sensiz Olmaz” şarkısının yıllar önceki ilk klibini de çeken yönetmen olması, bu anlamlı albüm için dikkat çekici başka bir özellik.

“Yalın-Sensiz Olmaz” video klibi izlemek için aşağıdaki görsele tıklayınız!

Birçok jenerasyonun aşk üzerine derin düşüncelere kapılmasını sağlayan birbirinden keyifli 14 İlhan Şeşen şarkısı bu albümde buluşuyor. İlhan Şeşen denince akla ilk gelen şarkılardan “Sensiz Olmaz”, “Neler Oluyor Bize”, “Aşk Layık Olanda Kalmalı” ve daha fazlası birbirinden değerli sanatçı dostlarının yorumlarıyla “Hediyem” albümünde buluşuyor.

Romantik aşk şarkılarının usta ismi İlhan Şeşen’in en sevilen şarkılarının başarılı sanatçı dostlarının yorumlarıyla buluştuğu “Hediyem” albümündeki sanatçılar ve seslendirdikleri eserler ise;

1-Alpay – Hayallerimi Bırak

2-Ayla Çelik – Neler Oluyor Bize

3-Aylin Aslım – Ankara’dan Abim Geldi

4-Buray – Aşk Layık Olanda Kalmalı

5-Cem Yılmaz – Ellerimde Çiçekler

6-Ceyl’an Ertem – Aşık Oluyorum Eyvah

7-Dilhan Şeşen – Sıcaklardandır

8-Eser Yenenler – Gördüğüme Sevindim

9- Grup Gündoğarken – Bir Yaz Daha Bitiyor

10-İhtiyaç Molası – Sen Benim Şarkılarımsın

11-Mehmet Erdem – Ağlıyor İstanbul

12-Yalın – Sensiz Olmaz

13-Yaşar – Gibi Gibiyim

14-Zeynep Talu – Rüzgar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.